Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71820
Rae
Participant

Heissan taas.
Toivottavasti olette nauttineet ”sytovapaasta” ajasta, Aurinkoinen ja Vilja? Tosin Aurinkoisella toistuu useammin, ei voi niin helposti unohtaa. Marikin taitaa pärjätä uuden sukkansa kanssa?
Aurinkoinen, kuinka monta kertaa saat sytoja, joko tiedät?
Itse täällä olen puuhaillut pihani kanssa, kiirettä pitänyt, kivaa sellaista, Viljan tapaan. Minun kylvämäni valkoapilapihakin on antanut elonmerkkejä, hentoa viherrystä. Kesäkukat saavat vielä odottaa…
Kävin tosiaan labrassa. Eilen olisi pitänyt tulla soitto, jos olisi ollut erikoista. Illalla katsoin Kanta.fi:stä tuloksia. Suht vakiota, mutta hemoglobiini laskenut. Arvasin, en niin jaksanut panostaa ruokaan. Täytynee etsiä kauppa, josta saa mustaa makkaraa, veriletut eivät enää uppoa. Sytoaikaan kun söin niitä…
CA 12-5 arvo tulee jälkijunassa, ei vielä tietoa. Sitä seuraan haukkana.
Tämmöistä täältä, kesää odotellessa, sitähän lupaillaan alkavan ensi viikolla. Järveen kaipaan, vesijuoksemaan. Ennen kävin vesijuoksemassa kahdesti viikossa, nyt mennyt vajaa kaksi vuotta, etten ole hallissa käynyt. Erikoisuimalipulla pääsisi, aukesi sen omaaville (ainoa positiivinen asia menneestä rintasyövästäni). Vaan vatsa-arpi on vain vielä niin näkyvä, että odotan syksyyn. Vinkkinä teille; sellaiseen on mahdollisuus, jos olette uimaihmisiä.
Mukavaa viikonloppua kaikille, missä sitten lienettekin. (En pistä nyt hymiöitä, kun en osaa tällä läppärillä, jolla kirjoitan.)