Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71720
-Vilja-
Participant

Hei!

Vappu takana, me uskalsimme kutsua poikani perheen (ovat sairastaneet marraskuussa koronan) ja ex-mieheni avopuolisoineen (he ovat saaneet ensimmäisen koronarokotteensa kuten minäkin mieheni kanssa).
Vappupäivä meni leppoisasti lapsenlapsista ja hyvästä ruuasta nauttien.

Olo on ollut nyt ihan uskomattoman hyvä, olen käynyt pyöräilemässä ja istuttanut paljon uusia kasveja puutarhaan. Ruokahalu ja paino ovat taas ennallaan. Hiukset eivät vielä ole alkaneet lähteä.
Ainoa vaiva on tuo edelleen kiusaava genitaalialueen turvotus.

Työkyvyttömyyseläkeläisenä olemiseen olen saanut jo vuoden verran esimakua kun olen ollut sairauslomalla epävakaan epilepsian ja vaikean nivelrikon vuoksi.
Nivelrikko on nyt, kiitos sytostaattien, hyvin hallinnassa 🙂
Vaikean astman ja allergian vuoksi koti on ollut minulle jo vuosia ainoa mahdollinen työskentely-ympäristö. En kestä mm huonepölyä, eläinallergeeneja, tuoksuja, hometta enkä huonekasveja. (Ulkona en saa kasveista oireita, mutta sisälle ei voi tuoda edes joulukuusta.)
Sijaisvanhemmuus on ollut ainoa mahdollisuus tehdä töitä. Siinäkin on ollut omat haasteensa allergian kanssa.

Työskentelymahdollisuudet eläkkeen rinnalla ovat aika olemattomat, kun sijaisvanhemmuus on 24/7 työtä, sitä ei voi tehdä ”silloin tällöin”. Epilepsiani vuoksi en voi kuljettaa lapsia enkä voi taata lapsen turvallisuutta jos saan kohtauksen.

Nyt olisi hyvä jos osaisi tehdä tietokoneohjelmia, ohjelmointia kun voisi tehdä kotona 😅En taida tässä iässä kuitenkaan alkaa tietotekniikkaa opiskelemaan.

Mieliala on nyt hyvä koska fyysinen vointikin on kunnossa. Viime päivinä ei syöpä ole ahdistanut, mieskin sanoi eilen että hän on saanut vaimonsa takaisin 😊

Toivottavasti kaikilla on ollut voimauttava vappu ja kevään edistyminen antaa iloa! 🌷🚴🏻‍♀️🌱