Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71711
-mari-
Participant

Hyvää huomenta kaikille!

Ihan ensin kiitos teille Rae, Aurinkoinen ja Vilja, että olette hengessä mukana iloitsemassa tukisukastani! Yhä edelleen se on osoittanut olevansa odottamisen arvoinen. Huomaan jo pohkeeni hivenen pehmenneen, tai sitten mielikuvitukseni laukkaa liikaa. Tunnollisesti aamuisin punnerran sen jalkaan ennen sängystä nousua, melkoinen aamujumppa 😅
Ja Rae, sukassa on saumakin takana 😉 Ei silti kovin hemaisevan näköinen 🤣

Tosi hyvä, että Aurinkoinen ja Vilja olette edelleen voineet hyvin. Pian teillä on seuraavan hoidon aika, eli taas yksi vähemmän sitten.

Onpa kiva, että Aurinkoinen löysit itsellesi sopivan peruukin! Minä käytin koko kaljuna olo aikani erilaisia trikoohattuja. En muista kerroinko jo aiemmin, että tyttäreni ompelivat niihin pieniä hiussuortuvanippuja korvien kohdalle irtohiuksista. Näytti sitten ihan kuin olisi hiukset siellä pipon alla. Peruukin hankin, mutten kertaakaan käyttänyt sitä.

Minulla on labra ensi viikolla. Seuraava siitä neljän viikon päästä. Lääkäri heinäkuun alussa. Syön uutta lääkettä ja sen vuoksi seurataan tiuhaan, mutta sehän on vain hyvä!

Kiitos Rae lomatoivotuksista! Vielä muutama päivä jäljellä.
Nyt uutta päivää kohti ja suksille tuonne aurinkoiseen tunturiin ☀️

Iloa jokaisen päivään 🥰