Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71690
-mari-
Participant

Hei taas kaikki ”siskot”!

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut hyvä viikonloppu.
Ehkäpä Viljan huonovointisuuskin alkaa helpottaa. Kuten aiemmin kerroin, minulla oli se toinen viikko sytojen jälkeen aina se paras niistä kolmesta. Silloin yritin tankata itseeni energiaa niin paljon kuin pystyin, joskaan silloinkaan ruokahalu ei ollut kovin hääppöinen.
Ovatko hiuksesi alkaneet vielä irtoilla? Minulla alkoi hiustenpesun jälkeen tarttua hiustupsuja kampaan heti ensimmäisen sytojen jälkeisen viikon jälkeen.

Tukisukastani… Sain sen perjantaina ja se tuntuu NIIN HYVÄLTÄ!!! Olin pelännyt, etten saa sitä ilman apuja edes jalkaani, kun turvotuksen takia jalka ei oikein taivu polvesta, mutta sain niin hyvät neuvot sukan pukemiseen, että saan sen laitettua hyvin. Nyt kun on kolmas sukkapäivä menossa, niin huomaan ilokseni, että reidessä oleva nestemakkara on pienentynyt vähän ja muutenkin jalka tuntuu jotenkin kevyemmältä. Eli ensituntuma on oikein hyvä. Tunnollisesti olen laittanut sukan jalkaan heti herättyäni aamulla ja otan pois vasta illalla saunaan mennessä. Eihän se mikään hemaiseva stay up-sukka ole, mutta enpä sellaista tarttekaan 😅 Tätä sukkahoitoa kokeillaan ensin ja lymfahoitoa myöhemmin, jos ei tästä ole apua.

Nyt lomailen Lapissa alkavan viikon ja nautin elämästä, jokainen uusi päivä on aihe iloon ☀️

Ilon hetkiä toivon teille jokaiselle 🌻