Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

#71681
hesari
Participant

Eegon1950, kirjoituksesi kosketti minua syvältä, koska sattumalta itselläni myös oli tänään samantyyppinen pysäyttävä kokemus.

Kävin ylimääräisessä PSA-testissä Terveystalossa, lukema oli tänään 0,06. Tuntuu varmaan vielä hyvin pieneltä, mutta samanlaisia tunteita on nyt minulla kuin Eegon1950 kirjoitti edellä. Minullakin oli leikkaus vajaa viisi sitten ja kaksi vuotta sitten kävin 33xlisäsädehoidossa, kun arvo viimeksi nousi. Sen jälkeen arvo on ollut aina HUSin ilmoittamalla tavalla alle 0,05.

Nyt taas, jos nousu jatkuu ja on todellista, sädehoito on varmaankin käytetty keinona loppuun? Onkohan kukaan täällä saanut toisen kerran lisäsädehoitoa ja onkohan se yleensäkään mahdollista? Entäs milloinkahan on turvauduttu hormonihoitoihin?

Mieli on aika matalalla. Kieltämättä minullekin tuli ajatuksia omista hautajaisista ja miten jos en näekään enää vuosia lastenlasten kasvua. Ei näin saisi ajatella, mutta näistä ajatuksista ei pääse nyt eroon.

On tämä todella tauti, missä nyt mennään vuoristorataa ylös ja alas. Jotenkin tuntuu nyt, että kohdallani joudutaan menemään pitkän kaavan mukaisesti kohti loppua enkä näköjään voi sanoa, että savotta olisi kohdallani näköjään koskaan ohi.

Onhan tässä tietysti jokin epävarmuustekijä mittauksissa myös sinullakin Eegon1950 kuten minullakin. Oletko ajatellut mennä vielä yksityisesti johonkin muuhun labraan? Tämä voisi antaa mielenrauhaa ja antaa tarkemman mittaustuloksenkin.

Ei muuta kuin tsemppiä ja kestämistä Eegon1950 ja myös muillekin ers-polun tallaajille hyvää keväänjatkoa.