Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

#71664
JuhaHKI60
Participant

Helou,

Nyt on sitten 37 kertaa käyty. Kysyin Säde 1 erittäin ystävälliseltä henkilökunnalta että minkäs verran ”kansankielellä” nyt sitten tykitettiin. Sain vastauksen – niin paljon ku voidaan – enempää ei voi. Lopputuloksena sädetykseen lähtiessä PSA oli nousussa 0,07 – 0,19 6kk aikana. Nyt HUS Lab mittasi 0,07 joka ei siis mene ns mittavirheen tiliin => jossain se piru vielä piileksii. Joten – nyt sitten palaan takaisin urologian asiakkaaksi ja seuranta jatkuu.

Selvää lienee että kun on kaikki jo viime vuonna leikattu pois ja sen päälle sädetetty niin paljon kuin voidaan – ja missään kuvissa ei mitään näy – niin hieman tässä jännittää mistä se putkahtaa esiin – ja koska?

Operaatio sädetys kesti vielä aika pitkään kun siinä kesken tuli sairastettua koronakin mutta onneksi se meni pienillä vaivoilla (ps. sen Covidin brittimuunnoksen muuten saa parvekkeen ovenraosta tai postiluukusta – usko vaan – jos se on tullakseen niin ei vaan voi mitään vaikka kuinka poterossa pysyy).

Tarinallani ei ole vielä loppua vaan seuranta sekä odottelu jatkuu.

Tosin onneksi pää tuntuu kestävän – mitä nyt välillä vituttaa mutta siihen ei tiemmä kuole. Onneksi ainakin tähänastiset sädehoidon sivuvaikutukset olleet aivan minimaalisia.

Tarinalle tulossa jatkoa – toivottavasti ei kuitenkaan pian – mutta nyt ei vaan voi tietää.

Tsemppiä kaikille ja pirteenä kohti kesää!