Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71644
Rae
Participant

Heissan kaikille.
Lääkäri soitti, kaikki ennallaan, kuvauksissa ei näkynyt mitään, markkeritkin tasaisen alhaalla. Huh helpotus. Nyt voi suunnitella 3 kk eteenpäin, jospa pääsisi lempiharrastuksen pariin, vesijuoksemaan oikeaan järveen ;).
Jännä miten erilaista jälkihoitoa saa eri paikoissa leikkauksen jälkeen. Itsellä se Pico imuri, ei tukivyötä (minullakin leikkaushaava alhaalta ylös). Tukisukatkin otin pois kotiin päästyäni, kukaan ei sanonut mitään että ei saisi ottaa pois… Napapiikit minullakin pariksi viikoksi. Itsekin hoitoalalla olleena pistelin muita siitävaan, mutta itselle olikin kinkkisempää. No, menihän kuitenkin.
Tuosta AZ- rokotteen haitoista; sama hyytymishäiriöt kuin hepariinilla (eli napapiikeillä). Ilmankos AZ sopi ilman isompia ongelmia. Mitenkä teidän rokotukset hoituvat? Oletteko jo saaneet?
Vilja, sama ongelma oli minullakin. Eli vatsa temppuili. Otin tavakseni syödä pari luumua tyhjään vatsaan, auttoi. Kyllä elimistö joutuu koville noin isossa leikkauksessa, pikkuvaivat kai tavallisia. Tuo turvotuskin voinee johtua myös siitä, että hakasten alla on vielä ompeleita. Kestäähän ne sulaa. Ainakin tulehtuneen napani alla näkyi jotain siihen viittaavaa.

Teistä joku mainitsikin testamentin teon. Saman huomion tein, että laadin sen, on hyvässä tallessa. Samoin kirjoitin ruutuvihkoon asioita, joka helpottaa jälkeenjääneiden asioiden hoitoa (pankkiyhteydet, vakuutukset, tarpeelliset yhteystiedot), samoin hautajaistoiveeni ole tuonut julki. Jotenkin helpotti heti, voi unohtaa asian.
Voisin vaikka veikata, että ihminen, joka ei ole käynyt läpi vakavaa sairautta, yms. , ahdistuu ajatuksesta järjestellä kuoleman jälkeisiä asioita etukäteen. Huippu oli Englannin Philip, joka oli itse suunnitellut kiesin, jolla hänet viedään viimeiselle matkalle. Eli oli sinut kuolemansa kanssa. Varmasti helpotti näin jälkeenjääneiden osaa.
Vaan nyt me kaikki ollaan hengissä, nautitaan upeasta keväästä. Itsekin olen myllännyt pihalla, nyt lähden ruohonsiemen ostoksille. Eikös Vilja voikin jo istuttaa? Ostin valkoapilaa, vaan se ei yksin käy. Jos sammalta voi ostaa, ei tarvitse leikata? ;)).
Aurinkoinen ja Vilja, olette ajatuksissani eka sytojen aikana. Kaikki menee hyvin, kerta kerralta. Ottakaa ihmeessä pahoinvointitabletti heti kun edes ajattelette, että voi tulla oksu olo. Ne on tosi hyviä nykyään. Silloin reilu kaksikymmentä vuotta sitten oli jotain kaameaa esanssimansikan makua vaan, ei edes tehonnut. Ajatuskin saa oksettamaan.
Teillä varmaan on kasa tabletteja esilääkkeeksi? Itsellä oli 9.
Tsemppiä koitokseen.