Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71642
-mari-
Participant

Hei taas kaikki ”siskot”!

Monenlaisten tunteiden kanssa luin viestejänne. Ihanaa, että jokainen löytää ilonpisaroita jostakin, niitä tällä polulla tarvitaan.
Itse juuri tänään pitkällä kävelylenkillä mieheni kanssa ollessa katselin hiirenkorvia puissa ja ajattelin, että nyt on jo viides kevät kun sairastumiseni jälkeen näen ne 🌱 Olen ollut onnekas, että olen päässyt tänne asti. Kun sain diagnoosin aikanaan, toivoin, että näkisin vielä yhden kesän 🙏

Aurinkoinen kyselit, että miten jaksoin sytostaattihoidot. Yritin ajatella kaiken pahoinvoinnin ja rankkuuden keskellä, että kun on sivuvaikutuksia, niin se on merkki siitä, että lääke saa jotain aikaiseksi. Kolmen viikon jaksoja suunnittelin minäkin. Ensimmäinen viikko enemmän tai vähemmän pää vessanpöntössä, toinen suht hyvä ja kolmas odotellessa uutta hoitoa. Olihan se rankkaa.

Turvotus on todella hankalaa, kun ei saa housuja, paitsi niitä leveäpunttisia, eikä kenkiä hyvin jalkaan.
Todellakin vetoketjullisia tukisukkia on, mutta se, jota minulle suositeltiin on ilman vetoketjua. Ensi viikolla ehkä saan sen. Menen sovittamaan ja harjoittelemaan pukemista 😅
Minulla todellakin on vain toinen jalka, jossa on lymfaturvotusta, toinen on ihan normaali. Lymfaterapiaa kokeillaan, jos sukka ei auta.
Muualle ei minulle ole tullut turvotusta.

Vilja ja Aurinkoinen, teille lähetän tsempit alkaviin sytostaatteihin!
Rae, peukut pystyssä sinulle, että saat huomenna hyviä uutisia lääkäriltä 👍😊

Uutta viikkoa kohti! ☀️🤗