Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71622
Rae
Participant

Kiva kuulla teistä.🌺
Itse saan maanantaina lääkäriltä tulokset, kun haluaa naamakkain nähdä. Nyt korona-aikaan on ollut myös etälääkäreitä. Tarkastavat varmaan, että pää on ”kuosissa” vielä.
Kurjaa tuo raajojen turvotus. Itse hoitotyötä tehneenä olen nähnyt noita hoitosukkia. Voi tuntua alkuunsa hankalalta pukea, mutta kaikkeen oppii… Kerran olen nähnyt hoitosukan, jossa on vetskari. Joku firma Hakaniemessä tuo maahan. Niin, ja onneksi nyt on saatavana leveäpunttisia pitkiksiä, sekin voi auttaa. Suosittelen vaan, ettei lähde pyöräilemään ne jalassa, käy kuin minulle: meni niin pahasti ketjujen väliin, että ulkopuolisen piti tulla saksien kanssa päästämään pinteestä… 🤣🚲.
Yhden kerran meinasin heittää hanskat tiskiin, sytojen alkaessa edellisenä päivänä. Tuntui että on vuori edessä, en jaksa. Vaan nukuin yön yli ja päätin katsoa.
Tässä tilanteessa olen huomannut, että mikä ei tapa, vahvistaa. Eli reilu kaksikymmentä vuotta sitten kävin vastaavan rumban läpi, osaan jotenkin ottaa paremmin nyt. Ehkä ikäkin muuttaa.. Siitä annan erityiskiitokset, että haittojen estolääkitys on kehittynyt huimasti, erityisesti pahoinvointilääkitys. Joko Vilja tiedät tarkemmin, onko kokous pidetty? Ja Aurinkoinen, koska on eka sytostaatti?
Ihanaa kevättä teille, menkäähän aurinkoon😎