Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71576
Rae
Participant

Hei Vilja
Nyt se on takanapäin. Onnea sille, ettei avannetta tarvittu, kurjaa tietty tuo, että voit pahoin. Toivottavasti tänään on kuitenkin parempi päivä? Mitenkä kävely onnistuu? Eli sinulla on ollut sitten oikeat pääsiäisfiilikset, kiirastorstai ja pitkäperjantai… No jos menee Pääsiäisen malliin, niin kolmantena päivänä nouset ylös…
Mitäkö se kirurgi kertoili? Kirjoittele tänne kuulumisia, kun jaksat. Muista: joka päivä on eteenpäin, ja voimistut. Voit myös hämmästyä poistuessasi sairaalasta, kun tuo lumi on lähtenyt ihan vauhdilla sulamaan. Pääset turvallisesti lenkille. Itse tosiaan kuntoutin itseäni alussa lenkkeilemällä. Aluksi talon ympäri kaverin kanssa, päivä päivältä hieman enemmän. Nyt lähden ulkokuntosalille, ihanaa.
Eevako se kysäisi toisella munasarjasyöpä-palstalla syövän tyyppiä? Itsellä oli III jotain. Tarkastan, kun joudan Kanta.fi:stä. Itse en ole hirveästi halunnut lukea lääkärien/kirurgin kirjoittamaa. Leikkausraportistakaan en tahtonut ymmärtää mitään…Se on niin ammattikieltä.
Yrtitän puhelimen kautta lähettää teille jotain kivaa pääsiäisaiheista. Katsotaan jos onnistuu.
Aurinkoa ja voimia kaikille teille Pääsiäisen viettoon, missä sitten lienettekin.