Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71539
-mari-
Participant

Hei taas!

Hienoa, että Aurinkoinen olet jo kotona! Toipuminenkin on nopeampaa, kun saa olla omassa kodissa omien läheisten kanssa. Nyt vaan täytyy muistaa ottaa rauhallisesti. Haava onneksi ainakin minulla parani hyvin, vaikka alkuun pelkäsin, kun se oli niin hurjan pitkä. Ihan kuin vetoketju olisi ollut koko vatsan pituudelta, kun hakaset olivat vielä paikallaan.

Avannesidoksista kyselit. Minulla on käytössä sellaiset yksiosaiset tyhjennettävät pussit. Koska avanteeni toimii niin usein, on tyhjennettävä malli ollut minulle sopiva. Ja niitä pieniä ”uintipusseja” sain hoitotarvikejakelun kautta, eli samasta paikasta, mistä kaikki muutkin avannetarvikkeet. Eli kun käyt avannehoitajalla, niin hän tekee lähetteen tuotteista, joita tarvitset, ja lähettää sen hoitotarvikejakeluun. Sieltä voit sitten itse tilata niitä tuotteita, joita lähetteelläsi on, aina tarvittaessa. Minullakin on kokeiltu useita eri tuotteita tässä matkan varrella, kunnes ne sopivimmat löytyivät. Eli aina avannehoitajan kautta täytyy mennä, jos tuotteita vaihtaa toisiin. Avannetarvikefirmat lähettävät mielellään myös ilmaisia näytteitä kokeiltavaksi, kun olet heihin yhteydessä. Heiltä saa myös paljon neuvoja ja opastusta. Aluksi kaikki tuntuu varmasti monimutkaiselta, mutta kysymällä selviää ja loppujen lopuksi kaikki toimii todella hyvin.
Tsemppiä sinulle 😊👍

Viljalle onnea matkaan sairaalaan! Täällä ollaan ihan varmasti hengessä mukana ja pidetään peukkuja pystyssä 😊👍Odotellaan kuulumisiasi, kunhan pystyt kirjoittamaan.

Oletkin saanut nauttia miehesi kanssa keväisestä päivästä tänään siellä terassilla, ihanaa ☀️