Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71530
Rae
Participant

Hienoa Aurinkoinen, ja tervemenoa kotiin ;)). Nyt alkaa paluu arkeen, hieman muuttuneena mutta samana ihmisenä. Opit kyllä elämään avanteen kanssa, Mari on sinulle hyvä kokemusasiantuntija.
Omasta historiastani kerron sen, että kun ensimmäisellä syöpäkierroksellani menetin rintani, niin ottihan se aikaa tottua. Sitten kun vatsarasvastani (ei ollut materiaalipulaa….. :)rakennettiin uusi, niin arpineen kaikkineen se on osa minua. Käyn /kävin vesijuoksemassa hallissa, ei haitannut. Joskus huomasin pitkiä katseita, kukaan ei kuitenkaan kysynyt mitään. Olisin kyllä kertonut ilman pahaa mieltä. Jotenkin olen myös ylpeä arvistani, matkamuistoja elämän varrelta, ei ole kaatanut minua. Nyt odottelen vatsa-arpeni vaalenemista ja hallien avautumista.
Eli ihminen on sopeutuvainen.
Viljalla on nyt varmasti perhosia vatsassa, vaan täältä tsempataan senkun voidaan. Kuten Vilja huomaat, elämä jatkuu, voit nyt kokea erilaisen Pääsiäisen.
Aurinkoinen; sinulle vielä: jos sait sen Pico-imurin, niin vältä taivuttelua ja istumista. Minulla falskasi navan kohdalta tämän vuoksi, jouduin syömään antibioottikuurin.