Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71527
-mari-
Participant

Hei Aurinkoinen!

Mahtavaa, pääset kotiin pääsiäiseksi 🐣🐰 Hienoa, että olet saanut ihan oman huoneen, missä saa rauhassa levätä ja toipua. Ikinä kun ei tiedä miten ”rytmit” osuu yksiin huonekavereiden kanssa. Itselläni tosiaan onnisti ja sain ihan mahtavan ystävän.

Avanteeni ei vielä tähän päivään mennessä ole sellainen, että voisin luottaa sen toimintaan esim. jos olen lähdössä jonnekin. Ruokavaliolla sinänsä ei ole sen toimintaan merkitystä, mutta sen olen oppinut, että jos vaikka illalla olen menossa jonnekin, niin olen iltapäivän syömättä, niin avanne ei pörise niin herkästi. Mutta on niin yksilöllistä, että kenellä toimii mitenkin. Joskus menee päivä, että se toimii kerran tai kaksi, joskus kymmenen kertaa. Pääsääntöisesti öisin saan nukkua rauhassa, mutta joskus joudun käymään öisinkin tyhjentämässä kerran tai kaksi. Aikaa myöten opit varmasti miten omasi toimii ja miten se reagoi eri ruokiin. Kaikkine hankaluuksineenkin olen sitä mieltä, että mieluummin avanne kuin syöpä!
Avanne ei ole sairaus, ja niitä on loppujen lopuksi aika paljon.
Miten olet sopeutunut itse siihen? Oliko iso pettymys, kun herättyäsi kuulit, että sellainen on? Onko avanteesi ohut- vai paksusuoliavanne?
Tsemppiä sinne 😊👍