Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71490
-mari-
Participant

Huomenta koko kanssasisarten joukko!

Uusi aamu, uusi viikko ja ihanan aurinkoinen sää ☀️

Aasinsiltaa pitkin ajatukseni kulkevat Aurinkoiseen, joka valmistautuu ottamaan uuden askeleen kohti toipumista. Toivon sydämestäni, että kaikki menee hyvin 🙏 Tulee mieleen oma vastaava tilanteeni aika tarkasti neljä vuotta sitten. Jännitti!

Viljaa ajattelen myös tänään, koska jos oikein muistan, olet tänään kuulemassa leikkaussuunnitelmaasi. Mielessäsi on varmasti yllin kyllin kysymyksiä, kun kaikki on uutta. Sen olen tässä matkan varrella itse oppinut, että ihanat ihmiset sairaalassa pitävät kaikesta huolta ja vastaavat kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tsemppiä siis Vilja sinulle tähän päivään 👍

Ja yökyöpeli Rae, sanallinen antisi on loistavaa! Saat aina hymyn huulille, kun luen kirjoituksiasi 😊
Ihana oivallus näistä meidän nimimerkeistä!
Kyselit, että olenko huomannut millaisia muutoksia itsessäni näiden vuosien varrella… Kyllä olen, useita!
Kuulostaa ehkä kliseiseltä, mutta pienistä epäkohdista en enää jaksa jaksa vaivautua välittämään. En jaksa kinata toisarvoisista asioista. Mikä ei tarkoita suinkaan sitä, ettenkö pidä kiinni omista mielipiteistäni, mutta en anna pikku juttujen pilata päiviäni. En siirrä jotain haluamaani asiaa jonnekin hamaan tulevaisuuteen, eli olen alkanut elää enemmän ”nytku-elämää” ”sitku-elämän” sijaan. Ainahan sitä on ajatellut, ettei huomisesta ikinä tiedä, mutta siihenkin suhtautuu nykyisin eri tavalla, kun on konkreettisesti kokenut miten elämä voi muuttua hetkessä. Olen myös oppinut suhtautumaan itseeni suvaitsevaisemmin. Kun ulkonäkö ja -muoto on vaihdellut tässä matkan varrella paljon, niin ajattelen, että jos en jollekin kelpaa sellaisena kuin olen, niin se ei ole minulta pois. Ulkonäkö on sivuseikka, se että saan elää on tärkeintä.
Siinä muutamia muutoksia minussa tällä viime aikojen polulla.
Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle! Pitänee ottaa päivänokoset, kun olet yöllä valvonut 😊👍