Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71457
Aurinkoinen
Participant

Koronarajoitukset ovat ikäviä tällaisissa tilanteissa :( minun lääkärin käynneille puolisoni on toistaiseksi saanut tulla mukaan, tänään hän oli ensimmäistä kertaa mukana. Keskusteltiin leikkauksesta ja sain ohjeet mitä pitää tehdä ennen leikkausta jne.

Puolisoni on ottanut asian mielestäni asiallisesti, toki hän on surullinen ja järkyttynyt. Tänään hän sanoi että meidän täytyy hyväksyä tämä sairaus osaksi meidän elämää. Niinhän se on, on elettävä päivä kerrallaan ja nautittava elämästä. Välillä mieheni tsemppaa liikaakin, kun minulla on surullinen olo. Joskus toivoisin vaan että minulle sanottaisi että on ihan ok tuntea surua ja vihaa. Mutta jokainen läheinen varmasti yrittää vaan auttaa ja suree omalla tavallaan tärkeän ihmisen sairastumista.

Vartalonkuvasta ei paljastunut minulla mitään suurempaa tänään. Ainoastaan pesäkkeet jotka aiemminkin siellä olivat ovat hieman laajentuneet. Eli leikkausta odotellessa, sitten tietää saadaanko syöpää kokonaan pois. Levollisin mielin kuitenkin luotan lääkäreihin. Onneksi on olemassa muitakin hoitomuotoja, joilla saadaan hidastettua taudin etenemistä mikäli syöpää ei saada kokonaan leikattua pois.
Mukavaa viikonloppua <3