Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Kokemukset ja opit eturauhassyövästä 6 vuoden jälkeen Vastaa viestiketjuun: Kokemukset ja opit eturauhassyövästä 6 vuoden jälkeen

Vastaa viestiketjuun: Kokemukset ja opit eturauhassyövästä 6 vuoden jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Kokemukset ja opit eturauhassyövästä 6 vuoden jälkeen Vastaa viestiketjuun: Kokemukset ja opit eturauhassyövästä 6 vuoden jälkeen

#71244
Jari58
Participant

Hei,
rutiinitarkastuksen yhteydessä 5 vuotta sitten, minulla oli PSA 31. Puolen vuoden tutkimisen jälkeen eturauhanen leikattiin robotin avulla. Gleason 9, oli levinnyt rauhasen ulkopuolelle rakkularauhasiin ja imusolmukkeisiin. Kaikkea syöpää ei pystytty leikkaamaan, PSA 0.2

Aloitettiin kiireellä, hormonihoito ja sädehoito lantion alueelle. Nyt on kulunut 3 vuotta hoitojen päättymisestä, ja PSA on pysynyt mittaamattomissa (helmikuu 2021).

Leikkauksen jälkeen pystyin saamaan jonkinlaisen erektion. Hormonihoitojen aikana (2 vuotta) ei huvittanut edes yrittää, kaikki halut meni. Kaikki nivelet kipeytyivät niin että jokainen liike sattui.

Hormonihoidon jälkeen meni yli vuosi ennen kuin aloin tuntemaan mitään seksuaalisia haluja, mutta seuraava ongelma oli että sädehoito vei lopunkin erektiokyvyn. Myös tunto hävisi nivusista ja peniksestä. Vaimoni ei ole milloinkaan ollut mikään innokas seksiasioissa, ja tämä vei lopunkin romantiikan makuuhuoneestamme.

Mutta minä haluan edelleen yrittää. Pyysin lääkäriltä apua erektiottomuuteen. Suun kautta otettava erektiolääke ei auttanut, tunsin vain kuinka veri kiertää lantiossa hyvin, mutta pikkuveijari ei reagoinut.
Sain kokeiltavaksi pistoksen, (Invicorp) ja sitä kokeiltiin heti vastaanotolla. Pistos auttoi heti, minulle tämä oli suuri helpotus ja ilo. Kävelin sairaalan käytävillä, itkin ja nauroin ja vielä bussissa kotimatkalla oli jatkuva erektio. Pistoksella ei tule mikään entiseen verrattava erektio, mutta se kestää tosi kauan.
Lisähaaste on että seksi ei voi olla mitään spontaania, vaan vaatii valmisteluja ja useimmiten vaimon pinna ei kestä tätä. Minulle kuitenkin on suurin ilo tieto siitä, että pystyn harrastamaan seksiä. Suosittelen kyllä kokeilemaan pistosta.