Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71220
Rae
Participant

Heissan.
Tsemppiä Aurinkoiselle, toivottavasti et ole hirveän uuvuksissa? Tosiaan, noita sytoja löytyy, onneksi. Karboplatiini on hyvä lääke, vaikka Paksitakselista jouduitkin luopumaan. Jos syöpäsi on platinaherkkä, niinkuin näyttää, niin hyvä. Itsellä kun Karboplatiini puri, niin siihen sopi tämä nykyinen tablettilääkitykseni.
Oletko aivan varma, että sinulle leikataan avanne? Vaikka itselle tehtiin avoleikkaus, niin ei tullut avannetta. Reippaasti tavaraa lähti kuitenkin: kohtu, munanjohtimet, munasarjat, umpisuoli, vatsapaitaa, kaksi imusolmuketta… Kuulostaa hurjalta, vaan eipä niiden puuttumista huomaa. Pienen ilonkin löysin asiasta: olen aina pelännyt umpisuolen tulehdusta (naapurin poika kuoli sen puhkeamiseen). Nyt ei enää tarvitse pelätä.
Sinulla taitaa olla vielä yksi syto ennen leikkausta? Eli leikkaus maaliskuussa. Siitä hyvä, että selvität sytot ennen kesää, tai sen alussa. Ehdit nauttia kesästä. Ollaan me sitkeitä sissejä, ketkä käyvät/ ovat käyneet homman läpi. Ei vaan passaa liikaa miettiä etukäteen, vaan mennä asia kerrallaan.

Pieni mietelause kaikille: ELÄMÄN SUURIN SAAVUTUS EI OLE SE, ETTÄ EI KOSKAAN KAADU, VAAN SE, ETTÄ JAKSAA AINA NOUSTA.