Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71208
-mari-
Participant

Hei Aurinkoinen ja Rae,
Tuntuu hyvältä, että on muitakin saman kokeneita, joskaan en tätä sairautta kenellekään toivoisi!
Aurinkoinen kysyit hiuksista… Lähtivät toiseen sytoon mennessä suurimmaksi osaksi ja pian sen jälkeen kampaajani ajeli loputkin pois. Siinä me itkettiin yhdessä loppujen suortuvien tippuessa lattialle. Muistan kuinka hän sanoi, että pian kuule leikellään tukkaa taas entiseen malliin. Hankin peruukin, jota en sitten käyttänyt kertaakaan. Ostelin nättejä trikoopipoja, joihin ompelin kaupasta ostettavia irtohiussuortuvia, jotka näyttivät siltä, että korvallisilta pilkottaisi omia hiuksia :) Leikkauksen yhteydessä pidettiin sytoista vähän pidempään taukoa, niin hiukset kasvoivat sängelle, mutta tippuivat taas pois, kun hoidot jatkuivat. Sain viimeisen syton juhannusviikolla, ja kampaajalla kävin ekan kerran tammikuussa taas. Voi sitä iloa ja riemua!!!

Avanteeni kanssa kesti kauan tulla sinuiksi, mutta kuten moni on sanonut, mieluummin avanne kuin syöpä. Olen oppinut elämään sen kanssa, vaikka täytyy myöntää, että haasteita on ollut ja on vieläkin. Mutta ei kannata stressata eikä murehtia etukäteen :)

Ihana kuulla, että sinulle Aurinkoinen tuli hyviä uutisia labrasta! Tsemppiä huomiseen :) Ja Rae, nauti uudesta lookistasi :)
Kirjoitelkaa kuulumisianne!