Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71202
Rae
Participant

Hei Aurinkoinen ja Mari
Enpä olisi uskonut, että löydän täältä saman polun käyneitä ja käyviä…
Eli minulla myös takana tuo avoleikkaus ja sytot. Minulla oli myös sytoja ennen leikkausta, leikkaus viime maaliskuussa ja loput sytot perään. Pitkäänhän tuo hoito kestää, mutta joskus loppuu.
Minulla lähti kanssa leikkauksessa paljon, tosin avannetta ei tarvinnut, umppari sai myös kyytiä. Arpi oli/on kyllä hurja, 30 cm minullakin. Kun siinä oli hakaset, niin näytti aivan vetoketjulta :)). Sellainenkin erikoisuus siihen oli pantu kuin Pico- imuri. Toimi 7 päivää, sitten roskiin.
Loppujen loppuksi se leikkaus ei ollut niin kauhea kuin olisi ajatellut. Jo ensimmäisenä iltana nostivat ylös kävelylle, en olisi uskonut. Olo hutera kuin vastasyntyneellä vasikalla, mutta pystyssä. Leikkauksesta toivuttuani loput sytot. Nyt tablettilääkityksellä.
Suomessa on aivan upea jälkiseuranta syöpään. Labrat, kuvantamiset ja numero johon soittaa. Turvallista.
Suosittelen kyllä, että unohdat työkuviot toistaiseksi. Tai sitten teet kevennettyä, stressiä ei kannata hankkia. Yritä vain pitää itsestäsi mahdollisimman hyvä huoli, itse ulkoilin päivittäin. Sopii myös näin korona-aikaan.
Isoin muutos varmaan tapahtui nupissa. Joka päivästä kiitän, katson kuin uusin silmin maailmaa. Seuraavaksi varmaan riemuitsen ensimmäisestä leskenlehdestä.
Niin, tukka. Oma lookkini muuttui täysin. Ennen oli leuan alle ulottuva polkka, ”aina” tummanruskeaksi värjätty. Nyt ihana punkkarisiili (ekan kerran kävin siistimässä puoleentoista vuoteen). Luomuna, ilman edes hiuskiinnettä, kaunis harmaasävyinen moderni malli, jonka aion pitää. En olisi uskaltanut ennen tehdä näin rajua liikettä, nyt sytot hoitivat homman.
Tsemppiä teille, kertoilkaa miten menee.