Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

#71135
JuhaHKI60
Participant

Viimeksi kerroin että menossa kuulemaan jatkosta ja tapaamaan rtg lääkäriä. Nyt tavattu on ja sain ns yleisinfoa – ja sovittiin ensi viikolle uusi aika jossa tehdään CT ja magneetti joiden perusteella sädehoito suunnitellaan. Hieman tässä kohtaa Meikussa tehottomuutta -miksi ihmeessä rtg lekurin tapaamista ja operatiivisia toimia ei voi yhdistää samaan kertaa. Tässä kun pääsee matkailemaan jo muutenkin ihan riittävästi niin turhat reissut pois!

Aikaisemmin ihmettelin, että minnehän sädekanuuna tähdätään kun kohde ei tiedossa! Sädetys tehdään kokemusten perusteella tähtäimessä ns prostatapesä. Sinällään hieman huolettaa koska eturauhasen poiston jälkeen syntyneen ”tyhjän tilan” on jo virtsarakko ja peräsuoli vallanneet – joten todennäköisyys sille että ns viattomat elintoiminnot ottavat sädetyksestä ”siipeensä” lienee ilmeinen. Toki saamani materiaali ja rtg lääkärin viestintä asiassa erittäinkin selkeä – tietää mitä saattaa sivuvaikutuksina tulla. Ei voi kuin odottaa.

Hieman huoletti kun kertoivat että sitten ensimmäisellä sädekerralla saan loput aikavaraukset. Miten ihmeessä tämän kaiken säätää hieman täyden työkalenterin kanssa. Tosin – selvää on että terveys edellä ja nämä tykitykset ajaa kalenterissa kaiken muun ohi prio 1.

Iloinen yllätys oli kun Maisa -palvelusta tuli meili että siellä on uutta – ja siellähän oli kaikki 37 sädehoitokertaa kalenteroituna. Kiitos – olivat kuunnelleet ainakin minun tapauksessa toiveitani. Aikataulutuksesta 10++.

MAISA. Jos ei ole tuttu niin maisa.fi HUS asiakkaille hakkaa nopeudessa, täydellisyydessä, Q&A palvelussa yms Kannan 10-0. Aivan loistava palvelu joten jos ole pääkaupunkiseudulta niin tutustu!

Pääsiäisen jälkeisellä viikolla sädehoito ohi – nyt menossa luottavaisin mielin seuraavaa vaihetta kohden.

Hyvää kevättä ja tsemppiä kohtalotovereille.