Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#71125
Sohvi
Participant

Ihanaa kuulla teistä, päivittäin minäkin kurkin mitä teille kuuluu. En vaan jotenkin kehtaa kirjoittaa, kun minulla menee nyt ”hyvin”. Melkein voisin sanoa, että minusta ei näy että sairastan syöpää, eikä nyt tunnukaan sillä.
Vain noi välikuolemat 3 kk välein, kun odottaa kuvausta, kun odottaa tulosta, kurkkii omakantaa vaikka tietää ettei siellä mitään näy. Ja sitten se lääkärinsoitto. Sen jälkeen huokaisu ja taas hetki normaalia elämää, hetkeen ei kuulostele kaikkea, kunnes taas yhtäkkiä miettii, onko tää uutta metariliikettä vai mitä…

Maggie, kurja kuulla tuosta luustokivusta. Minullahan tosiaan tuo lokakuussa aloitettu cabe on toiminut, syön 3+4 tabua. Kahden viikon jälkeen aina juhlaviikko kun ei tarvii syömisaikoja sumplia lääkkeiden oton kanssa. Haikeutta tunnen milloin mistäkin ja hetken päästä onnellisuutta, kiitollisuutta. Elämä kuitenkin mallillaan, teen töitä (etänä) jaksan kävellä, lapsia (aikuisia luojan kiitos) näen ja parisuhde voi hyvin. Silti tietoisuus, että tähän tulen kuolemaan, se iskee välillä jäätävä lujaa. Varsinkin kun ryhmässäni poistuu nuoria äitejä, silloin olen aina hetken tosi ahdistunut ja itkettää, on tää nii väärin!! Minä olen kuitenkin saanut elää ihanaa elämää ja kaiken sen saanut mitä halunnut/toivonut. Se yksi toive minullakin, ettei äitini joutuisi minua hautaamaan.

Aurora, ihana, olit kauan hiljaa, olin jo huolissani. Osanotto isäsi lähdöstä, kunnioitettava pitkä elämä, mutta aina on suruisaa läheisistä luopua. He eivät kuitenkaan suruistamme tiedä ja lähteneillä on hyvä olla.
Kurja ettei cabe sulla toiminut. Mulle antaa hyvää vastetta, eikä mitään sivuvaikutusta ole ollut. Jalkojakin rasvaan vaan muodon vuoksi, ei niissäkään mitään.

Tästä tuli mieleen, että onko Ronja keskuudessamme? Hänen päivänsä alkoi hiipua, niin toivon, että on saanut ja kenties saisi vielä ihanaa aikaa läheisten kanssa viettää.

Rae. Juurikin tuo 3 kuukauden välein kuvaus, minulla seuraava maaliskuussa. Oli hieman kurjaa kun edellinen oli juuri ennen joulua ja tuloksen sain ennen uutta vuotta. Toisaalta tunsin, että nyt on hyvin asiat, ja sen tiedon lääkärikin kertoi. Vaidoin käyntini puhelinajaksi, mutta ehkä ensi kerralla menen taas paikan päälle. Nyt saan maaliskuuhun asti olla rauhassa. Kahden viikon välein tosin ramppaan verikokeissa ja aina jännään tuleeko viesti että saat taas seuraavan kuurin aloittaa.

kuutamolla, nimimerkkisi on tuttu, mutta samanlainen taisi olla tuolla rs puolella. 2018 siellä jotain kirjoittelin. Kiva kun olet täällä ja teit yhteenvedon. Minä olen ns. arkiuskovainen, ilman iltarukousta ja sisäistä rupattelua yläkerran kanssa en nukahda.Välillä miettinyt, mitä minulta halutaan, mutta en osaa näitä uskonasioita enempää pohtia.