Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#71087
Rae
Participant

Heissan Lottalupaus ja Niin. Oma tapaukseni on aika erilainen, munasarjasyöpä myöskin. Eli ultran, kuvausten jälkeen ei mitään käsitystä, missä kasvain… Markkerit tapissa, vatsaontelossa askitesta reippaasti.
No, itse leikkauksessa löytyi syyllinen, eli vatsakalvolla kasvain/kasvaimia. Sain ennen leikkausta 4 kertaa sytoja, kasvaimet käsitykseni mukaan kutistuneet sen vuoksi.
En tiedä, kutsutaanko avoleikkaukseksi, elimiä lähti, imusolmukkeet puhtaat. Kirurgi tutki koko vatsaontelon, muuta ei löytynyt. Hyvin saatiin pois paha, tai ainakin se näkyvä osuus. Jatkona lisää sytoja, nyt tablettilääkityksellä.
Kuulin etukäteen, että leikkauspäivän iltana jo nostavat kävelemään. Kuulosti hurjalta, mutta totta. Toisena aamuna jo omatoimisesti aterioille.
Vatsassa oli hurja arpi, kuin vetoketju, eli hakaset. Samoin tällainen kertakäyttökoje, nimeltään Pico. Imi kudosnestettä haavasta.
Komea pystyarpi vatsassa, 30 cm. Bikineihin en aio kesällä pukeutua, muttei haittaa.
Loppujen lopuksi etukäteispelkoni oli isompi kuin totuus. Nyt vain toivon, että paha pysyy pois.
Jotenkin ymmärrän, että teidän kiinteät kasvaimenne ovat kiltimpää sorttia, kuin ympäri levinneet ”röpelöt”. Samoin, jos merkkiaineet ovat suht normaalit. Omaa merkkariani luulin painovirheeksi, ei ollut. Nyt verikokeet näyttäneet normilukemia.
”Älä pakene synkkää pilveä, se ei ehkä sadakaan..” on hyvä johtolanka teille molemmille. Tsemppiä.