Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Sururyhmä Syöpä vei äidin Vastaa viestiketjuun: Syöpä vei äidin

Vastaa viestiketjuun: Syöpä vei äidin

Etusivu Keskustelufoorumi Sururyhmä Syöpä vei äidin Vastaa viestiketjuun: Syöpä vei äidin

#71080
surija
Participant

Hei matti123.

Ikävää, ettet ole saanut vastausta aiemmin. Toivon koko sydämestäni, että olet tähän mennessä löytänyt keskusteluapua tai saanut käsiteltyä asioita itseksesi.

Näin eilen viestisi, kun etsin sururyhmää, ja halusin vastata nyt heti seuraavana päivänä sulle. Oma äitini nukkui pois vuonna 2019 ja kuten sinunkin tapauksessasi koen, että syöpä vei äidin. Kaikki tapahtui melko nopeasti diagnoosista, mutta sinun kaltaistasi äkillistä poismenoa en kokenut. Oma hyvinvointini oli jo ennen äidin sairastumista huonolla tolalla, joten tuntuu, että sieltä asti olen kärvistellyt, eikä mikään ole tuntunut oikein miltään. Se ei ole mitenkään toivoa herättävää, mutta ehkä lohduttavaa, jos tällä hetkellä sinusta tuntuu vaikealta. Olin myös äitini kanssa erittäin läheinen, ja tällä hetkellä tuntuu vaikealta löytää tukea perheeltä. Tuntuu, että suren yksin.

Kehotan sinua pyytämään apua työterveydestä, opiskelijaterveydenhuollosta tai muulta taholta. Kriisipuhelimet palvelevat ja chatit (ainakin vähän aktiivisemmat) auttavat. Ja ennen kaikkea: pyydä apua elämäsi ihmisiltä. He auttavat sinua enemmän kuin mielellään. He, jotka todella pysyvät rinnallasi. Jatketaan täällä juttua jos haluat.

Pidä huoli itsestäsi. Uskon, että molemmat meidän äideistä toivoisivat niin. Olet ollut juuri sellainen poika, kuin äitisi halusi.