Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria) Vastaa viestiketjuun: PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria)

Vastaa viestiketjuun: PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria)

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria) Vastaa viestiketjuun: PSA Arvot ja verinen virtsa (hematuria)

#70966
Mies 48
Participant

Psyykkisesti tämä todellakin on kaikkein raskainta ainakin minulle. Ehkä se johtuu siitä että olen aina ollut hyvinkin ”suunnitelmallinen” ja ”tulevaisuuteen katsova”, toisin sanoen heikko puoleni on aina ollut etten ole pystynyt elämään hetkessä…

Minulla ja perheelläni on kaikki hyvin, ja muistan jo ennen ERS leikkausta 4v sitten miten ”harmitti” kun en pystynyt nauttimaan hetkestä, vaan aina minulla piti olla seuraava projekti mökillä tai seuraava ura-askel suunnitelmissa. Elin tavallaan tulevaisuudessa, tosin nautin siitäkin todella paljon (tulevaisuuden suunnittelemisessa), ja oletan että tämä draivi on se joka on ajanut minut tähän hyvään sosiaaliseen tilanteeseen missä nyt olen, kuten myös vienyt minua määrätietoisesti eteenpäin urallani (nyt toimarina pk yhtiössä). Muistan unelmoineeni ajasta jolloin olen eläkkeellä (15v kuluttua ;-) ), jolloin saan nähdä lapsenlapsiani kasvavan. Nyt se unelma ainakin minun alitajunnassani on murentunut…

Nyt tavallaan matto on vedetty jalkojeni alta kun tulevaisuus ei ole omissa käsissä, ja se tuntuu todella rankalta. Ikään kuin tulevaisuutta ei olisi… Ihan täysin tyhjä olo sisältä. Tällainen perfektionisti/insinööri kun on aina yrittänyt pitää langat käsissä ja ohjata itse elämänsä?

Samalla yhdyn ProState70 toteamukseen: Tuntuu melkein loukkaavalta kun ihmiset puhuu syöpätaistelusta, eihän tässä voi mitään muuta kuin katsoa sivusta ja toivoa parasta kun kroppaa viedään?

  • tätä vastausta muokkasi 11 months, 1 week sitten Mies 48.