Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Omat kokemukseni Vastaa viestiketjuun: Omat kokemukseni

Vastaa viestiketjuun: Omat kokemukseni

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Omat kokemukseni Vastaa viestiketjuun: Omat kokemukseni

#70919
Bongari72
Participant

Moi, Petteri ja kiitos tervehdyksestä! Uskon lääkärini sanoja, että tämä kasvain on nitistetty! No toivottavasti.

Periskoopin jutusta kävi ilmi, että on sama kotipaikka. Tervehdys sinulle! Kun minullakin oli aiemmin peräsuolessa samoja ongelmia kuin sinulla, niin aloin sädehoidon aikana käyttämään ViSibliniä (apteekista) suolen tyhjentämiseksi, niin se auttoi. Olen siitä asti sitä käyttänyt, eikä peräsuolessa ole ollut mitään ongelmaa. Ja ulostaminen sujuu helposti.

Moi, pitkästä aikaa kaikille muillekin!
En ollut käynyt tällä sivustolla sitten syyskuun. Kävin marraskuun lopussa Puhtin kautta Synlabrassa otattamassa kaikki plus viisikymppisen miehen kokeet, ja lähes kaikki arvot olivat rajojen sisällä. Trombosyytit olivat vähän alhaalla. Minullahan on Marevan-lääkitys trombien takia ollut jo pitkään. PSA oli 0,21 eli noussut 0,03:sta hieman. Soitin omalle hoitajalle, onko ongelmaa, mutta vastausta ei tullut. Puolivuotiskontrolli olnee helmikuun lopulla.
Muuten olo on ihan hyvä. Virtsaaminen sujuu lähes normaalisti ja vain yöllä on vähän hidasta. Jätin kokeeksi pois Tamsulosiinihydrokloridin, kun lääkäri sanoi, että jos siitä ei ole hyötyä. Hikoilut loppuivat, kun Pamorelin vaikutus lokakuussa loppui. Siitä pistoksesta oli kulunut puoli vuotta. Nyt on vain Inr-testissä käytävä ennen joulua. Joulukuun alussa sain influenssarokotteen ja pian tulnee sitten koronarokote. Toivottavasti!

Oikein hyvää joulua kaikille ja varjelusta koronalta!