Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA RALP leikkauksen jälkeen? Vastaa viestiketjuun: PSA RALP leikkauksen jälkeen?

Vastaa viestiketjuun: PSA RALP leikkauksen jälkeen?

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA RALP leikkauksen jälkeen? Vastaa viestiketjuun: PSA RALP leikkauksen jälkeen?

#69924
Johannes
Participant

”Mies 48”, olen lukenut tapaustasi, hyvä tietää että myös muita samassa tilanteessa. Samaa ajattelen, että kaikki saatu pois ja pitäisi puhdasta olla ,mutta näin ei vaan ole. Sitäkin miettii, että kun syöpää ollut eturauhasessa, mitä jos sitä on muuallakin, mulle tehty kuvantamiset vain eturauhasen alueeseen. esim. siskon miehellä, jolla on kurkussa syöpä se saatiin rajattua ja hoidettua, yllätyksenä löytyikin pahanlaatuinen keuhkosyöpä (ennuste olisi ollut parempi, jos olis aikaisemmin löydetty), on se syöpä arvaamaton. Olisi vaan paljon helpompaa jatkaa norm. elämää kun olis ”mittaamattomissa”, mistä ja miksi pitoisuuksia tulee ? harmittavasti edes lääkäritkään osaa sanoa, kuin vasta kasvusto lähtee kunnolla leviämään. Urologin mielestä ennenaikaisella sädetyksellä olis omat haittansa esim. mun tapauksessa saattaa vaikuttaa pidätyskykyyn ja mennä lopullisesti erektiokyky, joka muutenkin hakusessa(erektioongelmia jo ennen leikkausta). Arvelen, että tällä kehityksellä tulen ylittään tuon 0.2 arvon vuoden sisällä. Ei auta kuin odottaa..