Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA rumba Vastaa viestiketjuun: PSA rumba

Vastaa viestiketjuun: PSA rumba

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA rumba Vastaa viestiketjuun: PSA rumba

#69896
Mies 48
Participant

Tässä seuraavaa mittausta vielä odotellessa (marras-/joulukuun lopussa), ajatukset pyörii päässä jatkuvasti…

Jos ERS on uusiutunut, insinööriaivoni huutaa että uusiutuminen olisi täytynyt tapahtua leikkauskohdasta? Jos ilkeä syöpäsolu olisi päässyt karkaamaan niin kait sen uusiutuminen olisi pitänyt tapahtunut jossain muualla kehossa jo aikaisemmin – leikkauksesta on sentään kohta neljä vuotta? Jos ymmärrätte mitä ajan takaa? Eihän syöpäsolu voi ”seilata” kehossa neljä vuotta tarttuakseen johonkin vasta nyt?

Ja jos ERS on uusiutunut leikkauskohdasta, sitä varmasti sädetetään? No, jos se kerran on uusiutunut mikä estää sen uusiutuminen taas neljän vuoden kuluttua ja silloin ei enään voi sädettää jottei tuhoa kaikkea lopullisesti siellä ”alavatsasta”? Elikkä loppukysymykseni on eihän sädettää/hoitaa voi yhdestä kohdasta loputtomiin, joten mitä sitten – vai onko tämä lopun alku?

Kolmas kysymys liittyy tilastoihin: Leikkauksen jälkeen kun todettiin että ”kaikki saatiin pois”, leikkausrajat ja imusolmukkeet olivat negatiivisia, ja TET kuvauksissa todettiin ettei ERS ollut levinnyt. Sitten näytettiin että tilastollisesti minun tilassa olevista yli 90% ovat elossa vielä 10v kuluttua leikkauksesta. Kysymykseni kuuluu, monikohan parantuu lopullisesti leikkauksen jälkeen, vaiko jätetäänkö kertomatta että harva parantuu lopullisesti ja tämän takia puhutaankin yleisesti ”ERS polusta” => polku joka kävellään loppuelämän tai niin pitkään kuin eletään?

Lohduttomalta tuntuu…