Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#69578
Aurora Borealis
Participant

Nyt on sitten toinen paklitakseli tiputettu. Viime viikkoisesta ei tullut oireita, nyt on hieman etova olo. Viime perjantaina olin kuin neulatyyny, neljännellä kaivamisella vasta saivat kanyylin paikalleen.
Niinpä eilen asennettiin laskimoportti,kun tätä paklitakselia annetaan sen verran tiheään. Tuntuipa tänään helpolta sen suhteen. Nyt taas kuunnellaan, miten kroppa reagoi. Saa nähdä, missä vaiheessa taas hiukset tippuu, doketakselin jälkeen viime kesänä lähtivät tuppoina heti eka hoidon jälkeen.

Sohvi, nyt minua onnisti hammaslääkärin kanssa. Olin päättänyt, että soitan niin monta kertaa, että antavat ajan. Satuin soittamaan oikeaan aikaan, sain ajan viikon päähän perjantaille. Käytin hieman eri taktiikkaa, ja esitin asiani niin, että meillä olisi pieni pulma, löydettäisköhän me siihen ratkaisu. Tärppäsi. Päiväni oli pelastettu.

Jonkinlaisen maanisen vaiheen on aamun kortisoni saanut aikaan, neljä viiden millin tabua nakkasin kitusiin. Nyt ei kunnolla ehdi siirtymään depisvaiheeseen, kun pitää jo viikon päästä ottaa uusi satsi. Riittää virtaa puuhasteluun, jos vain kunto antaa myöten.
Viime viikolla tein illalla jääkaappiin sämpylätaikinan kylmäkohotukseen, sainpa sitten aamulla aikaisin leipoa aamupalaksi lämpimiä sämpylöitä.
Yritän tässä olla tänään sairastamatta huomista tautia, joskus se onnistuu, mutta ei aina.
Aurinkoutu, sinua halaan erityisen lämpimästi, voimahaleja.
Ja Kuutamolla, jatka vain raapustelua.

Aurinkoista viikonloppua teille kaikille täällä kävijöille.
Halihali, t. Aurora