Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#69558
aurinkoutu
Participant

Tervehdys!

Eilen oli vihdoin kuvantaminen eli irinotekaani + fluorourasiili yms. -hoitolinjasta eka sellainen. Näiden neljän lääkehoidon ajan on olo ollut huono, joten pyysin kuvantamistakin aiemmin, kuten mainitsin täälläkin, mutta se ei käynyt. Ymmärrettävää, mutta turhauttavaa tämä on silti ollut.

Nyt ihan viikon sisällä on paukahtanut urakalla lisää oireita ja haittoja eli kipuja, kipeitä maksakönttejä, kuumeilua ym. Eilen sain myös verikokeiden tulokset, ja CRP oli tosi korkea sekä CEA niin järkky, ettei ole ikinä ollut (suoraan sanottuna en edes kehtaa sanoa, miten korkea, koska ihmiset kauhistelevat täällä usein oman tarinani silmistä ihan pikkulukuja, mutta monista sadoista puhutaan). Tästä kaikesta sai vahvistusta aiemmille omille tuntemuksille, joten maanantaina lääkärin vastaanotolla uutiset eivät yllätä. Mutta hyvä, kun tässä on nyt voinut valmistautua asioihin kuitenkin. Ja tietyllä tavalla toivonkin, että pääsisin nyt tästä hoitolinjasta eroon, koska se(kin) on ollut niin rankkaa. Siitäkin huolimatta, että mulla alkaa olla ehkä hyvinkin pian sama tilanne kuin ronjalla. Mulla taitaa kroppa ylipäänsä jotenkin hyljeksiä sytoja.

Hiuksia on lähtenyt hoitojen myötä kiihtyvällä tahdilla. Menin lähes paniikkiin yhtenä iltana, kun näin ja tunsin ihan kaljun kohdan. Surkeana siinä sitten itkin äidin yrittäessä lohduttaa. Koko ajan olen tiennyt, että tämä tulee olemaan mulle iso juttu. Nyt taisi vielä käydä niin, että hiukset lähti, mutta syöpä ei sitten yhtään, minkä takia olisin myös halunnut kuvantamisen aiemmin. Noh, onhan näitä muiden silmiin vielä paljon, mutta hyvin heiveröisiä ovat ja joukossa on harventuneita/kaljuja plänttejä.

Viime hoidon yhteydessä sain verta, niin nyt hemoglobiini on edes hetkeksi noussut, oli 115 eilen. Hemppa oli mulla aiemmin enää noin 80. Kiitos vaan hyväveriselle verenluovuttajalle! :)