Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Hiukset Vastaa viestiketjuun: Hiukset

Vastaa viestiketjuun: Hiukset

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Hiukset Vastaa viestiketjuun: Hiukset

#69523
Pike
Participant

Eka doketakseli vei hiukset aika hyvin ja peruukkikaupan kampaaja veteli sängelle kaksi ja puoli viikkoa eka sytosta. No sitten alkoi kasvaa jnkv. vauvahiusta, jonka CEF veri mennessään. Tosin ne hiukset oli jotenkin sairaan oloisia, joten jouti mennäkin.
Viimeisestä CEF-hoidosta tasan kaksi kuukautta ja nyt voi sanoa, että koko päässä on hiuksia, pituus noin sentti. Aluksi tosi vaaleita, mutta nyt on vähän tullut vähän väriäkin. ”Edellisen elämän” hiukset oli ei minkään väriset, joten ihmeitä en odota tuolta väriltä.
Peruukkia käytin ekat pari kuukautta keväällä, kun oli viileemmät ilmat, sitten jonkin aikaa turbaania ja nyt pari kk ihan ohutta puuvillahuivia. Töissä olen tällä viikolla ollut paljain päin, kun ei etätöitten takia ole kuin pari muuta töissä. On kuulemma ihan nätin mallinen kallo.

Ripset on kasvaneet ihan kivasti, tosin vaaleet nekin. Seassa vielä muutama ripsi vanhaa perua, koska ihan kaikki ei lähteneet pois. Kulmakarvat tosiaan kasvaa hitaimmin, onneksi on nuo kestopigmentoinnit väriä tuomassa.

Ja mokomat kinttukarvatkin kasvaa, olisivat saaneet jäädä kasvamatta..