Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#69505
maggie m
Participant

Hei vaan!
Missä kaikki, mitä kuuluu?

Minä pääsin eka kertaa tälle kesälle mökille! Edelliskerralla hiihdettiin. Ihanaa kun lonkat on nyt niin hyvät, että tänne pystyin ajamaan/istumaan autossa 200 km.

Leikkauksesta toipuminen on sujunut hienosti. Kävelen kivutta ilman kyynärsauvoja. Haavat on parantuneet uskomattoman hyvin.Koko alaraajojen säryt on häipyneet, pärjään pelkällä Panadolilla! Pääsin eroon oxyista ja muista vahvoista särkyläkkeistä.

Hoidot on voitu taas aloittaa ja syöpäarvo nousi vain kaksinkertaiseksi tauon aikana. Hematologi oli mielissään, ettei sen enempää. Veriarvot on korjaantuneet hyvin. Varmaan lonkat teki jo niin paljon tulehdusreaktiota, että keväällä tulehdusarvo kohoili ja anemia vaivasi. Lonkissa todettiin leikkauksessa paljon nestettä ja irrallisia luunkappaleita, kuoliota luussa jne. Eipä ihme, että olivat tavattoman kipeät.

Nyt siis nautin loppukesästä ja koetan muistaa, etten vielä saisi koukistella lonkkia liikaa! Etteivät mene pois paikoiltaan. Lihakset pitää saada hyvin vahvistumaan.
Elämä tuntuu taas elämisen arvoiselta.
Kykenen tekemään askareita ja jopa pyöräilemään.

Miten teillä on heinäkuu sujunut? Oletteko päässeet nauttimaan pienistä ihanista asioista? Minä olen paljon kuunnellut lintujen laulua ikkunasta, kun olen toipilaana makoillut sohvalla tai sängyllä. Olen istunut terassilla ja nuuhkinut kesän hajuja. Katsellut pääskysten liitoa.
Nyt olen päässyt muutaman kerran jo uimaan!
Ja olen saanut hoitaa viime viikolla pientä lapsenlasta, Akseli Hermannia.

Onnellisena tässä hetkessä Maggie