Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta CRS/Hipec leikkaus Vastaa viestiketjuun: CRS/Hipec leikkaus

Vastaa viestiketjuun: CRS/Hipec leikkaus

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta CRS/Hipec leikkaus Vastaa viestiketjuun: CRS/Hipec leikkaus

#69481
ronja
Participant

Virpijoe, tehtiinkö sinulle hipec leikkaus jo? Kuulisin mielelläni mitä sinulle kuuluu ja kokemuksiasi leikkkauksesta mikäli se on tehty.

Mulla on ensi viikolla CT kuvaus ja loppukuusta lääkäri. Hipec leikkauksesta on reilut 2 vuotta. Kohdallani tuo leikkaus on pidentänyt elinaikaani. Sen on lääkäritkin todenneet. Leikkaus oli iso ja vaati pitkän toipumisen mutta se kannatti. Olen kiitollinen Meilahden lääkäreille,että sain sen leikkauksen. Se ei ollut itsestään selvyys.

Näin koen vaikka syöpäni etenee ja on parantumaton. En oikein kestä hoitoja ja ei nuo sytostaatit ole niin tehonneetkaan kuin aina hetken kukin. Yritän kaikin voimin pitää itseni toimintakykyisena jotten joudu sairaalaan. Haluan olla kotona niin kauan kuin mahdolllista. Tämä katala tauti on vaan voittamassa ja se jurppii raskaasti mutta minkäs teet. Olen onneksi saanut elää suht pitkän elämän. Olen yli 60v ja lapset ovat omillaan. Sen puoleen tunnen, että olen työni ns, tehnyt. Lapsenlapsenkin ehdin nähdä. Siitä olen kiitollinen.

Toivotan kaikille hyviä kivuttomia päiviä. Nautitaan joka päivästä niin hyvin kuin vain voidaan
Lämpimin ajatuksin ja etähalauksin, ronja