Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#69472
aurinkoutu
Participant

Mutta eikös sulle ronja kuitenkin ole tullut paljon lisäaikaa? Eli eikö jo ihan ajat sitten puhuttu enää kuukausien elinajasta? Hassua, jos on puhuttu, ja silti on olleet vielä hoidot noin vaiheessa. Jarruttavia hoitojahan tässä monella enää on. Ei sillä, että se lisäaikakaan niin lohduttavaa olisi, tosi surullistahan tämä on silti.

Minulla ei kokonaisuutena auttanut oksaliplatiini mitään. Piti hieman tilannetta ennallaan ja lisäksi huononsi. Kapesitabiiniahan en päässyt juuri käyttämään. Nyt sitten irinotekaanin aloitus, mutta saapa nähdä, auttaako sekään mitään. Olo on huonontunut paljon viime syksystä eli syövän toteamisesta. Kivut olivat silloin suht heikkoja, nyt ihan tuntuvia. Ilman lääkkeitä olo olisi melko jatkuvasti epämiellyttävä, enkä enää sellaista sinnittelyä yritäkään. Väsymystä tulee kipulääkkeistä, mutta kyllä sen sietää. Tai ottaa päikkärit. :)

Kaikkinensa on vaikuttanut, että olen jotenkin ”allerginen” syöpähoidoille eli syntyy paljon haittoja, mutta ei hyötyä. Niin monista hoidoista on tullut infektion kaltainen ”räjähdys” eli olen mennyt vain huonoon kuntoon. En tiedä, onko maksa niin pahassa kunnossa, että hoidot siihen päälle ovat kuin bensaa liekkeihin, jokin kumma vastareaktio ehkä. No, kunhan vain maallikkona jupisen, mutta on tämä lääkäreillekin ollut aikas mysteeri.