Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#69317
Sohvi
Participant

Koska tänään on Sohvin nimipäivä, ajattelin teille kirjoittaa, vaikka tämä nimimerkki ei minuun liitykkään mitenkään :D

Maggielle onnittelut, ihanaa että sinä ja Ronja saatte lapsenlapsesta nauttia, ihania muistoja kaikille

Aurora, oliko niin, että et tykänny FB:stä? Kun tuo ryhmä johon liityin olisin niin myös sinulle.

Aurinkoutu- voi miten pahoillani olen puolestasi. Itse en tarvitse nyt kipulääkitystä, silloin kun tammikuussa jalka oli huonoimmillaan, sain noita oxycod,oxynorm. On kyllä sellasta ”kamaa”, että aivoille kertoi, ettei tarvitse konkata, pystyt kävelee. Nehän on jotain opioideja. Nyt tilanteeni on sellainen, etten tarvitse mitään, olen siitä iloinen. Tiedän kyllä että elämän myötä kivut tulee lisääntymään, mutta toistaiseksi tilanteeni on stabiili.

Valonen, miten sinä voit?

Minähän muuten toimitin edunvalvontaprosarit myös äidilleni. Itse en ole tota kokonaan plarannut. Hän kyseli miksei siinä ole valmista lomaketta minkä voisi täyttää.(hän on reipas 78 v, joka tekisi tuon heti ja olisikin järkevää jos vaikka jossain vaiheessa muisti pettää, ni paperi pitää olla ennen sitä) Minulla on myös sama tilanne. En tarvitse lakimiehiä , kun pitäisi vain tehdä tuo paperi, että mies saa hoitaa kaikki asiat. Sehän kuitenkin tarvitaan vahvistaa vasta sitten jos tulee aihetta maistraatissa. Jos/kun taas kuolen, tuota lomaketta ei tarvita, mutta jos en pysty omia juttuja hoitamaan, tuo olis aiheellinen.