Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#69252
maggie m
Participant

Hei vaan kaikki!
Olipa mukava lukea uusia tekstejä. Tervetuloa ryhmään, Tuukka!

Minulla on ollut saamattomuus. En ole edes tänne viitsinyt kirjoittaa. Toisaalta paljon tapahtuu ympärillä. Kevään tulo erityisesti virkistää, kun kaikki pihalla alkaa kasvaa ja on valoisaa.

Korona-aika on minulle tuonut itseasiassa lisää sosiaalisuutta, kun teinit on iltaisin kotona. Nuorin on etäkoulussa ja pyörähtää yläkerran huoneesta päivälläkin juttelemaan.

Paras juttu on ollut eka lapsenlapsen syntymä eilen. Ai että! Suloisia kuvia on tullut. Samalla huomaan etähuolehtivani kovasti. Ensin synnytystä ja nyt vauvan vointia. Sillä on joku tulehdus ja joutui lastenosastolle. Voi pientä!

Mukava kuulla että Sohvi sinä olet päässyt lenkille. Huima määrä kilometrejä kuukaudessa! Minä sain noin 500 km tasatyöntöhiihtoa talven aikana kasaan. Nyt aloittelen polkupyöräilyä. Kävely on minulla surkeaa. Lonkat niin kipeät.

Aurora, ihana kun lapsesi pääsi Suomeen takaisin. Huoli siltä osin pois. Hoitoväsymys ja saamattomuus on niin tuttua. Minulla on mennyt nyt vuoden nämä hoidot, yli 60 tiputuskertaa. Vaikka sivuvaikutukset on lievät, niin väsmys ja lievä pahoinvointi alkaa ottaa päähän.

Aurinkoutu, mitä lääkäri sanoi jatkoista ja joko kuulit uusista kuvista vastauksia. Toivon niin kovasti hyviä tuloksia. Ja ota vaan kipulääkkeitä. Turha kärsiä, jos ne kivut jollain saa pois.

Ronja, ihana kun pikkuinen tuo iloa sinunkin elämään. Lonsurf on ihan outo lääke minulle. Kurjaa, kun väsymys on noin kovaa. Minä jaksan joinakin päivinä viikossa kuitenkin tehdä puutarhahommiakin.

Mahdollisimman hyvää kevään jatkoa kaikille!
Maggie