Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#69218
Kukka
Participant

Kiitos lohdusta. Erityisesti HopeaSiili, mikään ei minua enemmän lohduta kuin se toive, että saataisiin nopeasti uusia lääkkeitä tähän..luulen, että Suomella kuitenkin kestää vuosikymmen vähintään pysyä perässä ja olisivatko rintasyöpäpotilaat listallakaan.
Lääkäri päättikin yrittää ampua nyt kovilla heti alkuun, ja lisäsi myös karboplatiinin. Sitten vain on yhä vähemmän keinoja jatkossa jos syöpä muuttuu vastustuskykyiseksi.
Tuntuu silti äärimmäisen rankalta, jos kuolenkin tilastojen mukaan parissa vuodessa. Minulla huonoennusteinen triplanega her2 negatiivinen ja ärhäkkä. Ennemmin tai myöhemmin lääkäri ehdottaa palliatiivista hoitoa. Sekin lohduttaa, että ei täällä pakko ole kärvistellä. Surullista ehkä, mutta olen jo miettinyt keinoja, joilla voisin riistää henkeni (eri asia riistänkö)silloin kun mitään ei ole enää tehtävissä. Jotkut asiat on vain liian rankkoja.
Tavallaanhan se hetki on jo nyt kun eihän tätä voida parantaa. Silti yritän vielä sinnitellä vaikka päivät on tosi rankkoja yleensä.
Rankkoja kohtaloitahan tuolla on paljon, on palliatiivista hoitoa ja rankkaa lukea niitä kun tietää itsellä sama edessä. ” Kyllä ajatukseen tottuu” he sanovat. En minä totu koskaan.
Aika on tavallaan pysähtynyt, mietin hetkeä jolloin olisi pitänyt käydä lääkärissä kuvaamassa ajoissa rinta ym. Ehkä se hetki oli vuosia sitten tai ehkä vielä ennen joulua oltaisiin voitu parantaa tauti ennen leviämistä. Miten onnellista ja lapsellisen viatonta elämä oli ennen, kun ei ollut tätä.