Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee Vastaa viestiketjuun: Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee

Vastaa viestiketjuun: Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee Vastaa viestiketjuun: Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee

#69195
seppori
Participant

Hei Rekki.

Docrates on kuulopuheiden ja artikkeleiden perusteella huippupaikka sekä osaamiselta että hinnoilta. Olen koko eturauhassyöpäni ajan ollut HUS.in syöpäsairaalan asiakas ja olen todella kiitollinen ja tyytyväinen saamastani hoidosta. En tiedä, olenko ollut koekaniini, mutta minua on hoidettu todella kalliilla hoidoilla ja lääkkeillä.
Viimeisimpään lääkitykseen liittyy kortisoni tukilääkityksenä ja se ei tee hyvää luustolle. Niinpä olin viime kesänä niin huonossa kunnossa, että sängystä ylösnouseminen oli kipuluokitukseltaan 9/10 enkä uskonut näkeväni joulu-ukkoa.
Kun aloitin kevyet selkälihasten vahvistamiseen tähtäävät voimistelut, niin syksyllä kivut olivat pudonneet alueelle 2-4/10. Tällä hetkellä olo on kohtalaista vanhan miehen (77v) eloa. Voimistelun seurauksena selkärangan tukena olevat pitkät lihakset ovat vahvistuneet ja antavat syövän runtelemalle rangalle tukea. Viimeisimpien TT-kuvausten perusteella selkärangan vauriot ja etäpesäkkeet (3-4kpl) eivät ole lisääntyneet.
Voimisteluohjelmassani on varpaille nousua, kyykkyjä, tuolilta nousua, lonkan koukistajan venytystä ja kylkien vahvistusta 4kg kahvakuulalla – tuntuu auttavan, vaikka loputkin lihakset ovat muuttumassa läskiksi.
Korona on tuonut uuden mausteen soppaan. Kun ennen koronaa horisonttina oli 6-12kk, niin nyt koronaa voi pitää ”päättäjänä”. Jos joudun koronan tähden sairaalaan, niin tulen sieltä jalat edellä pois.

Näissä oloissa sinulle ja kaikille muillekin tsemppiä ja parasta mahdollista vointia. seppori