Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#69194
Kukka
Participant

Tänään sain kuulla, on levinnyt maksaankin (ja veikkaan muuallekin). Lääkärin mukaan on erittäin epätodennäköistä että paranisin kokonaan, muutaman prosentin luokkaa. Ainakin 10v joudun kuitenkin syömään lääkkeitä mikäli päästään siihen vaiheeseen, että syöpä olisi näennäisesti hävinnyt hoitojen jälkeen. Ensin aloitetaan sytostaatit.
Itkin lääkärissä järkytystä vauva sylissä tunnin.
Aggressiivinen syöpä, ilmeisesti nuoruustyypin minulla. Kiitos neuvosta, mielellään lukisin juuri laajalle levinneistä kokemuksia..Tämä ei ole sairaus johon saa lääkkeet ja paranee. Osissa tapauksia sytostaatit ei enää tehoa, tai etäpesäkkeitä on nìin paljon että ei leikata vaan ohjataan saattohoitoon. Sytostaatit ei poista uinuvia solujakaan, jotka myöhemmin kasvaa. Olin hölmö vielä haaveillut, että joskus saisin lapsen vielä, en haaveile enää. Olen jo ilmoittanut läheisille, mihin hautaan voidaan haudata. Toki nautin lapsista tämän loppu elossaoloaikani, kaikelta on vaan täysin kadonnut pohja, ei ole mitään tulevaisuutta vaikka toki yritän taistella.
Olen varmasti palstan negatiivisin ihminen mutta haluan jättää myös mietittävää vastaavassa tilanteessa taisteleville tulevaisuudessa. Ei minua haittaisi jos olisin jo ehtoonpuolella ja lapset kasvatettu yms mutta tämä on niin mieletöntä ja epäreilua pienten lastenkin takia, olen ikäluokkaa 30-35. Kaikkea hyvää toivon teille <3