Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#69137
Kukka
Participant

Kiitos teille myötäelämisestä, toivosta. ❤
Päivät menneet vain itkiessä, äitini sydämen olen myös särkenyt tällä tiedolla. Miehelle en vielä pystynyt kertoa.Mahdollista että lähtee tiedon kuultuaan, suhteemme ei muutenkaan ennen ole ollut sellainen että olisimme hyviä kumppaneita ja mm.erolla uhkailua yms ollut joskus. Ei pahempaa ja olemme nykyisin paljon paremmissa väleissä, kai mieskin on aikuisempi ja iloinen vauvasta myös.
Kauhuni ja suruni voisi muuttaa paljonkin pienemmäksi se jos joku päivä olisi mahdollisuus saada terveen paperit..mutta syöpä on levinnyt ilmeisesti maksaankin jne. Maanantaina kuulen asian mutta labratulokset neulanäytteistä on hurjia ja tunnen maksan kohdalla pesäkkeitä tai kyhmyjä.

Onko täällä ketään kuka olisi voittanut tuon gradus 3 (tai vaarallisemman) rintasyövän joka siis levinnyt jo ympäriinsä..?
Kiinnostaisi myös voiko jostain Suomesta ostaa sytostaattihoitoja varten kylmähattuja. Se, jos sairaalan pakkasessa on yksi käytössä on aika vähän kun kuulemma hoidon aikana useaan kertaan pitäisi vaihtaa se.