Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#69107
maggie m
Participant

Kortisonipäivien jälkeisessä lamassa makaan sohvalla ja haaveilen meneväni kohta pihalle. Sininen taivas näkyy ikkunasta, tuuli heiluttelee puiden oksia. Vihaan tätä jokaviikkoista väsypäivää. En jaksa edes ajatella.

Valonen, hieno homma että työkyvyttömyyseläkeasia on kunnossa. Mutta tosi harmi, että reissut jää koronan takia. Ja kun ei tiedä, onko myöhemmin enää siinä kunnossa että jaksaisi. Minäkin haaveilin käyväni jossain Balkanilla nyt keväällä serkkuni kanssa, mutta haaveeksi jäi. Taitaa jäädä myös tyttären kanssa kesälle suunniteltu Ahvenanmaan reissu.

Onneksi kuitenkin asun maalla, pihalla voi kulkea ja puuhastella, jos jaksaa. Karanteeni ei juurikaan ole muuttanut elämääni. Kaupassa en ole enää käynyt, kun muu perhe voi tehdä ne reissut yhtä hyvin. Pääsen helpommalla!

Aurora, ovatko läheisesi päässeet kotisuomeen? Aika monessa maailmankolkassa taidetaan olla jumissa karanteenissa.

Ronja, ihana, kun olet saanut mielenrauhaa ja tyyneyttä. Luulen, että aina kun seuraava suunnitelma on valmis, se rauhoittaa mieltä. Vaikka olisi palliatiivisen hoidon suunnitelma.

Ajatus hoidon priorisoinnista tuntuu pahalta. Luulen kuitenkin, että meitä kaikkia hoidettaisiin mahdollisimman hyvin hapella ja muilla tukihoidoilla. Hengityskonehoitoa varmaan mietittäisiin tilanteen mukaan, kuinka suuri pula koneista on ja mikä on kunkin ennuste perustaudin suhteen. Toivottavasti niitä päätöksiä ei tarvitse meidän takia kenenkään lääkärin olla tekemässä. Pysytellään karanteenissa ja iloitaan kevään kirkkaudesta!

Rakkaita terveisiä kaikille tasapuolisesti, voimia ja ilon hetkiä,
sohvalla loikoilevalta
Maggielta