Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#69067
Aurora Borealis
Participant

Hei te kaikki ihanat kirjoittajat, te kanssakulkijat. Ja ihana, kun Maggiella on uutisia, mitä odottaa. Kohta se käärö on maailmassa, aika menee niin joutuin.

Minulla on menossa nyt toinen hoitojakso kapesitabiini tableteilla. Olen toistaiseksi säästynyt sivuvaikutuksilta, jalkapohjien ja kämmenien iho ajoittain punoittaa, mutta olen pärjännyt ahkeralla rasvaamisella.

Sosiaaliset kontaktit on oikeastaan nollassa, kun pitää nyt entisestään varoa tartuntaa. Yhtä ikäkaranteenissa olevaa ystävää tapaan, ja kaupassa meidän on pakko käydä. Ja pieniä kävelylenkkejä teemme kuntomme mukaan. Sukkia meillä molemmilla syntyy melkoisesti. Jaamme niitä sitten aikanaan ympäriämpäri tuttaville. Voi, kun voisi teillekin kaikille neuloa villasukat, ja kätkeä jokaiseen silmukkaan lämpimiä ajatuksia.
Lastenlapset ovat hieman kummissaan, kun mummi ei ota vastaan vieraita. Pari pienempää ei oikein ymmärrä tilannetta, vauvasta nyt puhumattakaan.

Korona ei oikeastaan pelota, kun tässä on tauti päällä muutenkin. Hoidon priorisoinnista on mediassa keskusteltu, jos tilanne riistäytyy vallan käsistä, niin ketä sitten hoidetaan. Kuulummekohan siihen ryhmään, joita ei kannata enään hoitaa. Maanantaina on uskallettava mennä terveyskeskukseen ottamaan Xgeva piikki, pitää olla huippuvarovainen. Onneksi ei tarvitse mennä sinne akuuttipuolelle istumaan.

Pieni huoli on, kun yksi jälkikasvusta on vaimonsa kanssa Aasiassa matkalla ollut jo kolme viikkoa. Nyt sitten lennot peruttu jo jonkin aikaa sitten, ja uusien lentojen saaminen näyttää haasteelliselta. Finnairhan on lopettanut sinne kaikki lennot Tokiota lukuunottamatta. Nyt he joutuvat etsimään vaihtoehtoisia reittejä muilta lentoyhtiöiltä.
Saapa nähdä, tuleeko pitkä lomareissu. Meinasivat, että samahan täällä olisi löhöillä, mutta kun sitten ei liksa juokse, laskut ja lainan lyhennykset kylläkin on maksettava.
Omatoimimatkalaisilla ei ole matkatoimistoa apuna, pitää itse olla omatoiminen.
Peukut ja varpaat mulla on pystyssä koko ajan. Heidän lähtiessähän ei koronaa ollut juuri muualla kuin Wuhanissa, ei tullut kenelläkään mieleen, että tällainen hallittu kaaos syntyy.

Harmillista on myös, kun hoivalaitoksessa olevaa 96 vuotiasta vanhusta ei pääse katsomaan. Onneksi hän on kuitenkin siinä kunnossa, että puhelinkeskustelu onnistuu päivittäin.

Pysytään erossa koronasta, ja pärjäillään näiden omien vaivojemne kanssa.
Lämpimästi teitä kaikkia ajatellen voimahaleja lähettelen
-Aurora