Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68949
maggie m
Participant

Voi ei, Valonen, olen niin pahoillani. Etähalaus sinulle. Ja toivon jostain tulevan voimaa ja vielä monia hyviä hetkiä niin sinulle ja Ronjalle kuin meille muillekin.

Kylläpä tuntuu tyhmältä tuo minun kiukuttelu flunssasta.. yhtä typerää kuin monien terveiden ihmisten huolenaiheet. Ja yhtä typerää kuin minun riitely puolison kanssa jostain pikkuasioista, vaikka tietää ettei aikaa olisi tuhlattavaksi sellaiseen. Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja lakkaan säälimästä itseäni. Saan kuitenkin yskiä kotona enkä sairaalassa. Jo siitä sietäisi olla kiitollinen.
Kiitos Aurora kuitenkin ymmärryksestä. Joskus pieni risu riittää kaatamaan koko kuorman.

Aurora, Aurinkoutu, minulla tukka alkoi kunnolla kasvaa takaisin noin 3 kk kuluttua sytostaateista ja jätin peruukin/pipon pois varmaan 4 kk kohdalla. Minullakin tukan lähtö otti henkisesti yllättävän koville. En olisi voinut mennä esim kauppaan ihan tukattomana, itsetunto ei vaan riittänyt. Ihailen aina kirjoituksia ja kuvia naisista, jotka kulkee kaljuna. Minusta siihen ei ole.

Aurinkoutu, voimia ja rohkeutta kontrollikäynnille! Ikävä, jos lääkärisi kuulostaa tiedemieheltä. Lämmintä ja persoonallista kohtaamista toivoisi. Minulla on ollut yksi lääkäri, joka oikeasti tuntui sekä äärettömän ystävälliseltä, rohkaisevalta että pätevältä. Harmi, että en ole lähes vuoteen päässyt hänen potilaakseen.
Minulla on ensi tiistaina kontrolli, vähän jo alkaa pyöriä mielessä. Erilaisia vaihtoehtoja kuvittelee, ja kaikenlaisia kolotuksia kuuntelee. Ei siihen totu, joka reissu on jotenkin pelottava.

Parempaa huomista kaikille.
Onneksi flunssavirukset eivät leviä netissä.
Yskäisenä, Maggie