Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68923
Aurora Borealis
Participant

Aurinkoutu, kiitti linkistä. Mulle hoitaja aika hyvin selitti kapesitabiinin käytön, mutta hyvä, kun ne löytyy nyt mustaa valkoisella. Syöpäpolilla hoitajan kanssa kasvotusten tahtoo osa infosta mennä toisesta korvasta ulos. Mulla kun on korvien välissä suora putki😂

Ei kai sitä niin kovaa hiero kukaan, että nahka menee rullalle. Sehän on jo ruhjomista, ei hierontaa. Maalaisjärkikin sanoo, ettei valmiiksi rikkinäistä ihoa voi hieroa. Sama homma kaiketi uimahallin kanssa. Itse käyn useamman kerran viikossa vesijuoksemassa, kun selkä ja lonkan keinonivelet rajoittavat muuta liikuntaa. Yksi hoitaja sanoo, että ei suositella infektiovaaran vuoksi, toinen sanoo, että on sallittua, jos ei ole ihorikkeitä. No senhän ymmärtää itsekin. Kysyin lääkärin mielipidettä viime käynnin yhteydessä. Hän sanoi, että saa ja pitääkin käydä.

Vointi on edelleen pysynyt hyvänä. Tiistaina alkaa viikon tauko, ei tarvitse aamupalaa syödä ennen kuutta. Yksi harmitus on tullut kapesitabiinista. Mullahan lähti hiukset ensimmäisen doketakselin jälkeen, ja nyt peittävät sen verran kaljua, että voi vaikka lounaspaikassa istua ilman pipaa, peruukki on pysynyt pääsääntöisesti hyllyllä. Nyt vajaan kahden viikon kapesitabiinikuuri on aloittanut uuden sulkasadon. Elättelen tässä toiveita, että tapahtuisi vain pientä harvennusta. Ajatus kesästä huivi päässä ei tunnu kivalta. Kuinkahan kauan kestää, että kulmakarvat ja silmäripset kasvavat takaisin, niistä ei ole tietoakaan vielä. Haetaan nyt yksi hyvä puoli hiusten lähdöstä. Ei tarvitse uimahallissa kuivatella ja taivutella hiuksia. Ah, niin kätevää ja helppoa.

Näyttää tänne rannikolle tulevan kaunis aurinkoinen pakkaspäivä🌞
Toivon teille kaikille hyvää viikonloppua ja jaksuja.
-Aurora