Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68794
Aurora Borealis
Participant

Voi, jostain syystä Kia on niin usein nykyisin mielessäni, yhä kaipaan hänen valoisia ja elämänläheisiä päivityksiä. Ikävä.
Tänään oli syöpiksen lääkärin vastaanotto. En tiedä, mitä ajatella. Lääkäri kyllä ajatteli, että seko eukko. Mulla kun on tapana viljellä mustaa huumoria, se on mun selviytymiskeino. Markkerit oli hieman nousseet, keuhkoissa joku uusi piste, johon en saanut selvää vastausta. Kallon luiden saumauksessa oli muutosta, metariko, mene ja tiedä. Sanoin kyllä, että se on varmaan se kohta, jossa mulla viiraa😂
Ensi maanantaina taas labrat, ja tiistaina tablettihoitaja. Aloitetaan tablettimuotoinen sytostaattihoito, capecitabine. Kaksi viikkoa tabuja, viikon tauko, labrat, ja uusi kierros. Tätä rataa toukokuulle, sitten uudet vastetutkimukset. Onko teillä kellään kokemuksia tästä hoidosta? Mitä sivuvaikutuksia?

Hoitotahdon olen tallentanut kantaan. Meidän kroppahan ei kelpaa enään elinsiirtoihin, mutta biopankki niistä saattaisi hyötyä tutkimuksissa. Olen aikanani tallentanut sen normisetin, nyt olen myös lisännyt, että haluan palliatiivisen sedaation, jos loppuvaiheen syöpäkipujani ei saada lääkityksellä hallintaan.

Mieli on kuitenkin tällä hetkellä aika valoisa, olen jo niin paljon käynyt tätä juttua läpi. Totuushan ei varmaan ole vielä valjennut.

Ihana, kun olette täällä te kaikki, olette ajatuksissani. Ja läsnä arjessani.