Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee Vastaa viestiketjuun: Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee

Vastaa viestiketjuun: Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee Vastaa viestiketjuun: Mihin, miten eturauhassyöpäläinen kuolee

#68779
ers optimisti
Participant

Hei seppori, samaa olen minäkin miettinyt. Oma tarinani löytyy täällä aikaisemmin kun katsot nimimerkkini julkaisuja. Niin optimisti kuin olenkin nyt laittaa kyllä miettimään.
Itselläni tuo Gleason oli 9, eli vielä agressiivisempi kuin sinulla. Runsas kolme vuotta sitten leikattu ja yhdessä poistetussa imusolmukkeessa oli etäpesäke.
Ennen leikkausta Firmagon ja leikkauksen (eturauhasen poiston) jälkeen Firmagon yhdistettynä 30-40 kertaa sädehoitoon. Yli kolme vuotta PSA pysyi alle 0,09 mutta nyt kaksi viimeistä mittausta ovat 0,37 ja 0,49 eli nousussa on. Mitä nyt pitäisi tehdä? Mitään kuvauksia tai hoitoja ei kai saa ennenkuin PSA on noussut tasolle 2 ? Sinne se saattaa nousta piankin kun kyse on agressiivisesta syövästä. Suora yhteys tuossa PSA:n nousussa on veren testosteroni pitoisuuteen joka nyt on Firmagonin jäljiltä noussut lähes nollasta tasolle 13. Voi olla jo korkeampikin, ei ole vuoteen mitattu. Voi olla että Firmagon piikillä saisi testosteronin ja PSA:n laskemaan mutta ainakaan vielä sitä piikkiä ei kai saa. Taitaa olla kallista ainettakin. Tällaisia mietteitä. Miten Seppori sinulla, osaatko sanoa mihin PSA:n pitäisi nousta että olisi aihetta huolestua? Sinua ei ilmeisesti ole leikattu eikä imusolmukkeita poistettu? Mitä kokemuksia on muilla kohtalotovereilla?