Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat Vastaa viestiketjuun: Luumetastaasit(uinuvat?) Xgeva,olotilat

#68764
Sohvi
Participant

Kolmas xgeva on sitten reilu viikon päästä ja sen jälkeen se olisi 3 kuukauden välein, zoldanex jatkuu kerran kuussa. Muistan, että Aurora sanoit, että kolmannen jälkeen tuli leukakipuja. Toistaiseksi mulla ei mitään, mutta katotaan mitä sitten.

Vähän mua harmittaa että kävin aamulla taas tuolla omakannassa. Mutta olin niin utelias katsomaan mitä tuo edellinen lääkäri musta kirjoitti, hän kun tuntui minua niin psykologisesti arvioivan (tämä siis vaan oma tunne). Huvitti kun siellä luki vilkkaasti puhuva rouva. Öö, pitää mainita ensi kerralla, että kun teidän vastaanotot tuntuu olevan niin kiireisiä, niin tulee tarve puhua nopeasti, ettei seuraava raukka joudu odottamaan.
No toinen lause kyllä harmitti enemmän. Minulle ei ole puhuttu että L-II nikamassa näkyy metastaasin etenemistä. Ihmettelinkin kun lekuri vaan kysyi, että onko ollut selkäkipuja, hän tässä vähän kopsuttelee. Ei mitään sanonut, että tuo näkyy, keskustelimme vaan tästä lonkan metarista, mikä nyt oireillut. Tää on kyllä omakannan varjopuoli, sieltä aina löytää jotain ihmeellistä mikä jäänyt sanomatta. No ei tuolla tiedolla hullua hurskaammaksi tullut, mitään muutoksia ei nyt tehdä, vaan 3 kk päästä sitten on taas kuvaus. Toisaalta hyvä tietää jos tulee taas jotain outoja kipuja, niin voi johtua juuri tuosta.
Joku etiäinen mulla kuitenkin varmaan ollut, kun mulla kuvaus huhtikuussa ja lekuriaika annettiin sellanen mikä ei käy, niin sanoin, että voi sen lekuriajan siirtää, lupaan etten käy kannassa kuikuilemassa jos siellä löytyy taas jotain. Meinasivat aikaistaa kuvausta, mutta sanoin juuri, että ei se haittaa ettei lekuri ole heti. Silloin syksyllähän siirtelivät niin paljon, että kuukaudella meni kuvauksesta, joten mitäpä tässä.