Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68730
Valonen
Participant

Moi kaikki,

Tosi kiva kuulla kaikkien kuulumisia! Onneksi olkoon Ronja! Ihanaa että saat tutustua vauvaan ja kokea hyviä päiviä sen takia.

Voimia kaikille hoitoväsymyksen, sivuvaikutusten ja muun kanssa. Toivottavasti jokaikisellä on ahdistavien ajatusten välissä aina jotain hyvää ja kaunista.

Minulla on alkamassa toka kierros irinotekaani+kapesitabiinihoitoa. Eka meni hyvin, niinkuin mulla on aiempienkin lääkkeiden kanssa mennyt. Vain vähän erilaisia vatsavaivoja ja v ä s y m y s t ä … Vaikkei olekaan maailman tärkein asia, niin hiustenlähtö askarruttaa. Lasken kammatessa irtoavia hiuksia, ei vielä paljon, mutta kyllä se sieltä taitaa tulla. Kävin jo lyhentämässä vähän tukkamallia.

Laitan nyt työkyvyttömyyshakemuksen sisään. On aikakin, kun se (itse kysymäni) ennuste tilanteestani on, että ensi joulu todennäköisesti jää näkemättä… Mikä edelleen tuntuu paitsi masentavalta, myös ihmeelliseltä sikäli, että itse sairaus ei vielä vaikuta mihinkään. Mutta etenee sitten aika nopeasti kun etenee. Toi uusi toisen linjan hoito voi parhaimmillaan pysäyttää tilanteen kuulemma vain about 3-4 kuukaudeksi.

Mutta, olen toistaiseksi niin omasta kuin kavereitten mielestä yllättävän hyvällä ja rauhallisella mielellä. Olen nyt käynyt syöpiksen kautta psykologilla, mutten koskaan vertaisryhmissä. En tiedä olisiko ne kivoja. Tämä keskustelu ja te täällä olette hyvä vertaisryhmä – kiitos!

-Valonen