Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#68725
ronja
Participant

Hei

Nyt vauva syntyi 20.1. Poikavauva, 4746 gr ja 53 cm pitkä olivat strategiset mitat. Olen niin onnellinen Olen käynyt jo 2 kertaa katsomassa uutta tulokasta kun ensi ma pitäisi taas olla hoidot ja sitten en viikkoon- kahteen jaksa. Synnytyksessä kaikki mennyt hyvin joskin tahtuma on jonkin verran järkyttänyt tytärtä. On hieno työ ensisynnyttäjältä. Niin ja minä olen nyt mummo. Aivan häkellyttävän ihanaa. Tuli heti hyvien uutisten myötö hyviä päiviä, hyvien uutisten takia. Onkologi arveli viime kesänä et elonpäivät ovat tammikuuhun v. 2020 ovat realistinen toive. Tässä sitä nyt elän ja sain kokea mummoksi tulon. Olen siitä niin kiitollinen.

Tietty tässä on konkreettisesti miettinyt syntymää ja kuolemaa. Molemmat teemat ovat olleet / on nyt vahasti esillä. Ristiäiset on tulossa ja hautajaisia varovasti mietin. Tässä sitä on teemoja…Elämä tuo esiin niin ylä kuin alamäkee kysymättä. Koskaan ei tiedä mitä tulee. Sen olen nähnyt. Voi kirjoittaa, että olemme nähneet ainakin mitä tulee terveyteen.

Aurinkoutu. Kurjaa tuo kuumeilu ja crpn nousu. huh huh. Mulla oli tämän taudin aikana kuumetta ja crp koholla kun tämä tauti todettiin. Nykyisin painiskelen maksa-arvojen kanssa. Tahtovat olla koholla hoitojen jälkeen ja hoidot siirtyy. En tiedä montako syto kuuria olen tähän tautiin saanut tän 2v.2kk aikana. Eka annettiin 12/2017. Ensin oksaliplatinaa sitten irinotekaania.Irinotekaanin kanssa olen saanut myös avansis lääkettä tiputuksena ennen irinotekaania. Kapesitapiinista sain kovat rntakivut ja se vaihdettiin Teysuno tbl sytoksi. Joudun ton Teysunon itse maksamaan koska ei kelakorvattavaa. Teysuno toimii hyvin ja siedän sitä. Hiukset ym karvat esim nenästä lähtivät kokonaan irinotekaanista. Oksaliplatinasta ei lähtenyt.

Sohvi ja Maggie, olen miettinyt tuota vesijuoksua mutta kun mulla on tuo avanne ja se pohjalevy muutenkin herkästi irtoaa kun se on väliaikaisessa paikassa (nyt pysyvä). Sallittua tuo vesijuoksu olis kyllä ja voisin teipata sen lujasti, mutta en jotenkin sinne kehtaa mennä. Pieniä kävelylenkkejä teen rollaattorilla yksin tai kaverin kanssa käsikynkässä. Siinä se urheilu on ollut. Ennen kävin jumpissa ja kuntosalilla. Rakastin spinninkiä. Nyt ne kaikki on jäänyt. Tuo kävely kotihommien lisäksi on nyt kuvioissa. Siivouspäivien jälkeen avanne on yleensa kyllä pettänyt kun siivouksessa tulee niin paljon kiertoliikkeitä.

Valonen. Oikein hyviä ja antoisia matkoja sinulle

Toivon meille kaikille voimia ja niitä hyviä päiviä.
Ronja