Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

#68668
hesari
Participant

Hei kohtalotoverit.

Tutut oireet aulisjii, Pekkajussi, oli samoja itselläkin 33 kerran salvage-sädehoidossa prostatapesään viime kesänä. Leikkauksesta ja seurantaakin oli ollut jo kolme vuotta ja luulin, että silloin tämä oli siinä jo, mutta ei ollutkaan vaan psa nousi kuitenkin.

Onneksi oireista tiheävirtsaisuus on helpottanut ja pärjätään jo ilman lääkitystä eikä muitakaan jälkioireita ei ole ainakaan vielä ilmennyt.

Nyt kävin sädehoidon jälkeen puolivuotislabrassa ja tulos oli alle 0,05 kuten HUS ilmoittaa. Nyt on siis taas alkanut uusi toiveikas kierros elämässä ja samankaltaisia positiivisia uutisia toivon myös kaikille muillekin jatkossa. Seuranta siis jatkuu uudelleen nyt puolen vuoden välein.

Kiitos Arttu70 kommenteistasi Synlabin mittausten viitearvoista. Itse en koskaan edes saanut Synlabilta näin seikkaperäistä vastausta kuin sinulta vaikka kolme kertaa sitä tivasin Synlabilta. Joka kerta annettiin eri arvoja mittaustarkkuudesta, jonka jälkeen luovuin toivosta ja yrittämästä.

Hyvää alkanutta vuotta 2020 kaikille saman polun tallaajille.