Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät letrozol ratiopharm kokemuksia Vastaa viestiketjuun: letrozol ratiopharm kokemuksia

Vastaa viestiketjuun: letrozol ratiopharm kokemuksia

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät letrozol ratiopharm kokemuksia Vastaa viestiketjuun: letrozol ratiopharm kokemuksia

#68650
Friidu
Participant

Millamari, onko sinulla kokeiltu lääkitys taukoa? Lääkärini sanoi minulle että parin viikon tauko ei vaikuta taudin kulkuun, koska kokonaislääkitys aika on viisivuotta. Mutta kaikkihan on tässä taudissa niin yksilöllistä. Itselläni on hyvä ennuste kaikesta huolimatta. Tämän takia uskalsin olla ilman lääkkeitä melkein kolme viikkoa.
Nyt olen tauon jälkeen syönyt melkein kaksi viikkoa taas näitä myrkkyjä. Luin lääkkeen sivuvaikutuksista ja siellä yleisimpänä on luu, nivelkivut sekä lihaskivut ja näitä kaikkia ainakin minulta löytyy.
Eilen aloitin työt ja kun on jaloillaan 8 h päivässä niin illalla oli jalat taas niin kipeät ja särkivät läpi yön ja nyt kyllä väsytyt kun yö oli rikkonainen. Onneksi teen aluksi vain osa-aikaista työtä niin ehtii hieman palautua.
Ei tällaista jaksa viittä vuotta. Kokeilen varmasti vaihtaa ensikuussa toiseen vähemmän näitä kipuja aiheuttavaan mitä lääkäri ehdotti.
Toivottavasti Millamari saat selvyyden tuohon väsymykseen, se on ikävä juttu vie helposti mielialan ja elämän kiinnostuksen. Onneksi mennään kevättä kohti ja valoisen aika lisääntyy.